Vond forum berichten leuk

RE: op den goeden weg .....

aardbeien kun je beter in de alcohol macaren een week en dan de laatste smaakstoffen met suiker uit de aardbeien halen

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: op den goeden weg .....

Welkom Maartn en veel stookplezier gewenst.

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: op den goeden weg .....

@maartn mooie hobby die veel tijd kost.Maar ook veel plezier oplevert

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: op den goeden weg .....

@maartn framboos en kruisbes zijn minder om geschikt om door vergisten en destileren er een likeur uit te maken . Beter om deze in alcohol te macereren . Wilde bramen kun je prima vergisten de kweek ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: op den goeden weg .....

Welkom Maartn

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: op den goeden weg .....

@maartn welkom . Aardbeien hebben van zichzelf een vrij fragiele aroma . De pulp kun je daarom het besten ondanks dat de suiker waarde van aardbeien tussen 3 tot 10% zo puur mogelijk houden. Weinig ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden