Forum antwoorden aangemaakt

RE: Werking/opmaak van de site

Was meer een aandachtspuntje, snap dat Jan er nu weinig aan kan doen. Die moet lekker genieten van zijn welverdiende vakantie!

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
RE: Werking/opmaak van de site

Klinkt logisch maar ik heb bij bijna alle topics ( ook met bijna geen foto's erin) dat het laden wat lang duurt, eerst ging het een stuk rapper voor me gevoel

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
RE: Werking/opmaak van de site

Weet niet of het aan mij ligt maar ik vind het forum de laatste tijd zeer traag reageren. Zowel op de mobiel als op de pc. Hebben meer mensen hier last van?

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Thanx Robbert! en dan met of zonder folie eroverheen? ik ververs hem telkens s'avonds, vanavond dan verversen of een dagje overslaan?

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Laten we de whiskas versie maar gewoon niet proberen Haha. Dat is best raar want zie de foto op meerdere apparaten gewoon staan. (Ook waar ik niet op ingelogd ben)

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Dit is met verse magere biologische yoghurt en patentbloem zonder ascorbinezuur ( Eiwit 14,1 gr/100gram)

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Ja klopt er is keukenfolie overheen gespannen en met een naald flink wat gaatjes in geprikt. (zoals het in Robberts beschrijving beschreven stond). Ja ik ben bang als ik de pot open laat staan er fli...

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Kijk dat is al een aardige verbetering, je ziet het gist echt al opleven. Met yoghurt en meel wil het me maar niet lukken. Deze foto is na 5 dagen (48 uur wachten, en 3 verversingen) en circa 4 uur n...

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Dankjewel Robbert! Weer wat geleerd ik ga hem erbij zetten op mijn lijstje met gist ingrediënten. En is het zo dat dit dan weer de yoghurt kan vervangen voor de melkzuurbacteriën?

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Ben benieuwd wat de reden is voor de keuze van deze ingrediënten, ben nu zelf een gist aan het opstarten met bloem en yoghurt. Helaas was de vorige poging mislukt en na 5 dagen bij de huidige ook nog ...

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten.

Alchemist het leest echt heerlijk weg! Ik schrijf ook werkinstructies op me werk maar dan ben ik wel een paar uur zoet om het voor iemand anders ook gelijk leesbaar te krijgen Haha. Blij dat de stook ...

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Topic 2000 ChrisV Moonshine

Leuk om het zo te zien allemaal! De man met de hoed, stoken kan die goed! Ik blijf het zeggen, de fles met “druiven 2018 “ welke op de bbq rond ging was echt mijn favoriet!

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Hey ronmie9, Heb je de melasse ook bij Agriton vandaan? (Dat het wel dezelfde is als Pino) dan zou ik graag ook nog 20l afnemen. Hoeveel vraag je per liter? Mvg

In forum Vraag en aanbod

6 jaar geleden
RE: Eerste suiker wash

Voor de volgende keer kan je misschien Shady's simple sugarshine proberen! Die staat hier ook ergens op het forum. Doet het altijd goed!

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Ja het is inderdaad maar de vraag welke groothandel dit vandaan kwam. Bovenstaande specificaties zijn van een A+ kwaliteit molasse, het is natuurlijk maar de vraag welke molasse dit betrof? (A+, A , B...

In forum Vraag en aanbod

6 jaar geleden
Pagina 7 / 13