Forum antwoorden aangemaakt
RE: Chocolade likeur en in welke verhoudingen dan ongeveer Dank bij voorbaat Mario |
In forum Vraag en aanbod |
2 weken geleden |
RE: Wodka van aardappelen @robbert hogere vergistingsgraad. Als je het gebruikt in bier een bier met heel weinig body. maar zeer nuttig om hoger rendement in stoken te behalen. (meer alcohol met dezelfde ingredienten. nutiger ... |
In forum Spirits |
2 maanden geleden |
RE: Wodka van aardappelen @nieuwstokertje in mout zit alfa en beta amalyse. die voor de omzetting van zetmeel zorgen Beta maakt vergisbare suiker op 63°c en Alfa onvergistbare op 72°c voor de meeste gisten. ertussenin zijn bei... |
In forum Spirits |
2 maanden geleden |
RE: Deluxe Gin Tonic Botanicals is om in een gin-tonic cocktail te doen als extra voor het zicht en eeeeeen heeeeel klein beetje smaak |
In forum Recepten |
2 maanden geleden |
RE: Water chiller @kayp Propyleenglycol gebruiken is voedselveilig. en als je een lek krijgt met water kan je ook beter je brouwsel wegdoen. |
In forum Stookforum |
2 maanden geleden |
RE: Tips alcohol 96% Hier alcohol alimentario extra neutro z een 1.75E de liter |
In forum Vraag en aanbod |
3 maanden geleden |
RE: even voorstellen @bewust Heel veel kennis denk ik want ik ben een komplete noob in destileren. |
In forum Stel je even voor... |
5 maanden geleden |
RE: Troeble Gin Kan het ook zijn door Tumbo (een vrucht zoals pasievrucht maar eigen aan de zone hier waar ik woon). |
In forum Stookforum |
5 maanden geleden |
RE: Troeble Gin Hier ook dat probleem van geen heldere Gin bij mijn eerste stookprobeersel (in een glazendestileerkolf) er zat wel veel limoenschil in ga dat wat minderen dan. |
In forum Stookforum |
5 maanden geleden |
RE: even voorstellen Met de regelgeving geen probleem. is veel simpeler dan in Belgie. naar die plannen van ketels ga ik zeker een kijken. |
In forum Stel je even voor... |
5 maanden geleden |
even voorstellen Hola, of beter gezegd Hallo Ik ben Mario of zoals velen me hier kennen El PastorBelga, Belg woonachtig in Cusco Peru sinds zeven en half jaar. Gedurende 15 jaar aan het brouwen en nu voorzichtig stapp... |
In forum Stel je even voor... |
5 maanden geleden |