Forum antwoorden aangemaakt
RE: te koop destilleer ketel 2 liter Richtprijs |
In forum Vraag en aanbod |
2 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In heb het van de afgelopen week door de ketel gehaald koud zat onder de kaapschuur maar goed . wat ik fout heb gedaan geen idee .wel dat melasse bol stond in jerrycan en hoe het smaakt weet ik ook nog ... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert tja dat wel jammer probeer veel van je op te pikken 😉 |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Dichting voor nieuw deksel @thurstan evem op google zoeken je heb de dia meter nodig en de dikte van de siliconen dichting |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In Stoken is niet echt een optie vind ik 5.5% Alcohol denk dat het gas meer kost. En wil het weten waarom het gestopt is ga er nog 2 kilo suiker bij doen Dan is kijken wat het ga doen Anders plantenvoedi... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert heb het vat schoon gemaakt met bleek goed nagespoeld en de mash over gepompt zonder die drap .en weer gistststarter toegevoegd maar dat wil ook niet .nu zat ik te denken om suiker toevoegen... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert oke dat gaan we dan maar doen. De andere vatten staan nog steeds te fermenteren bedankt voor de info weer |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert hallo ben ik weer en week verder de brix blijft op 10.5 staan . Het zakt niet aansteker test gedaan die blijft branden de vraag is wat nu? |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert de ph 4.6 en de temp 21 heb er gistvoeding er bij gedaan |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert ik heb zo net gekeken en sg meter gebruikt het blijft op brix 10 staan en kan de aansteker er boven houden en die ga niet uit Maar er zit wel schuim bellen op . Kan je op de foto zien wat nu... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @stookforum die link werk niet die je geef 😉 |
In forum Spirits |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert oeps foutje van mij |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In De rum mash ziet er nu zo uit de temperatuur was wel ingezakt jammer genoeg zit nu op 21 graden sg is nog niet echt gestegen 20220921_164659.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert dank u wel top |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: rum mash zakte In @robbert hoeveel sinaasappel en gist en water .ik zie geen kleine bubbels meer net of het stil staat. |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |