Forum antwoorden aangemaakt
RE: Aangenaam kennis te maken @bazzh Dag Bass,laat me iets weten en geniet van de feestdagen, ik wens je ook gelukkig nieuw jaar toe. met veel stookgenot |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Fijne feestdagen. Geniet van de feestdagen en een gelukkig nieuwjaar |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken @bazzh Dag Bas, ik ben ook nieuw op het forum en ik wil gerust mijn kennis mededelen, natuurlijk moet je ook rekening houden dat iedereen een eigen mening heeft . Op je vraag kan ik gemakkelijk antwo... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Chemische geur in apricot destillaat eigenlijk moest ik ook vermeld hebben dat toevoegingen van fruit geen probleem zijn zonder te steriliseren wanneer ze vers of uit de diepvries toegevoegd worden,want alcohol dood alle gisten,maar wan... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Chemische geur in apricot destillaat @robbert je kunt natuurlijk alle fruit en toevoegingen doen zonder op te warmen wanneer je alcohol gebruikt ,maar wanneer je vooraf het fruit te lang vooraf laat macereren kunnen er wilde gisten in w... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Chemische geur in apricot destillaat Beste stoker, het is altijd aan te raden om alle toevoegingen van allerhande fruit eerst op te warmen tot 80 ° c en enkele minuten laten opstaan met deksel. Vervolgens laten afkoelen met deksel.Het is... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |