Forum antwoorden aangemaakt
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Nu ik je reply, borrel ik aan m n aller eerste stook zeg maar, 40% naast een koud biertje, zo doen ze het in Ierland ook, niks de gehele avond nippen aan een duur wiskytje voor mensen met ee... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Even voorstellen @remon-veertje Hoi Remon, Heb je deze topic al gezien? Vijgenwodka – Stookforum – Stookforum |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Tot nu toe vong ik de 50 ml voorloop op om weg te gooien, ik stook dan af tot 20% alcohol en de rest gooi ik weg, vaak een litertje of 2 nog, Nu was ik bij m n laatste stook, de fijnstok beg... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Zo, net jouw topic door genomen, nouw 29 paginas, was er wel even mee bezig zeg maar, --- Ik heb een vergistingsemmer van 21 Liter, 3 bakjes roggebrood a 500 gram=1,5 Kg 4.5 kg suiker Bakke... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @murmillo Ow, ik heb beide niet, ik gebruik tot nu toe alleen maar een suiker wash, ben beginner zeg maar en dit lijkt voor mij "veilig" te zijn, Dit in een 21 liter vergisting emmer, welke hoeveel... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Ow, dat zoeken we op tussen alle recepten, tenzij je een kortere linkje hebt, dan proberen we dat? 😎 😊 Jij bent er tevreden over lijkt me, reden genoeg voor me het ook eens ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @murmillo Ik woon provincie Groningen en ga binnenkort naar Robbert in Friesland? Doe anders even een pb met je adres, stuur ik het je toe?! 😊 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Heb de fles 2 X ondertussen achter me in de kast staan met de dop open geschroefd, ik ruik het dus zal er wel lucht bij komen! 2 maand is best wel een lange tyd! 😥 Van de week beg... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 En nu gaan we het iets moeilijker maken schijnt? 😎 😉 Heb m n 650 ml 55% alcohol verdunt naar 40% =893 ml Voor 1 liter kan men 10 a 15 ml essence toevoegen, heb 13 ml bij de... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @odevie heb beide manieren geprobeerd en het kwam idd op hetzelfde uit, bedankt! 😊 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, Mhhh, ik heb uit nieuwsgierigheid toch 1 kleintje borrelglaasje puur geprobeert en weg gespoeld met een koud biertje, toch iets te heavy, De smaak is iets zoet beschuitachtig, niet verkeert, wel vre... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Daar was ik al eens geweest, bedankt voor je linkje, echter ze rekenen alleen met vanaf 1 liter, o.7 liter geeft een foutmelding, vreemd eigenlijk, het script zou vlot aan te passen zijn lij... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @pikketanus Zo, blij mee dat ik je rekenwijze begrijp, nu zou ik zelf elke som kunnen berekenen,! 😎 😊 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @pikketanus "Ik heb 700ml bij 55% alcohol", Volume=700 ml / 100 X percentage alcohol= 55% = 385 Waar staat dat getal 385=? voor? Gewenst 40 % alcohol 385 / Percentage alcohol=40 % X 100 = 962,5 ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Ik heb jouw tips aan gehouden, 50 ml, weg gegooid, wil ik er wel bij vermelden dat ik geen volle airstill had maar ongeveer 3 Liter, Jij hebt gelijk met het proeven, kwam 80% uit in het begi... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |