Forum antwoorden aangemaakt
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos ) @robbert hoe hoog was toen je het in het vat deed? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
RE: Mn rogge ontmaagding @robbert dan is dat fout gegaan, ik meende dat 1 kilo genoeg was, verklaart waarom de 2e emmer het beter heeft gedaan daar zat maar 3kilo rogge in met een kilo mout. volgende keer 1op 3 denk ik bedank... |
In forum Stooktips |
6 maanden geleden |
RE: Mn rogge ontmaagding @robbert ik heb 3,2 liter water gebruikt 5kilo rogge en 1kilo mout en het schema hier boven gebruikt |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Mn rogge ontmaagding @robbert ben met rogge bezig geweest, geen idee wat ik fout heb gedaan maar de mash lijkt wel dikke stijfsel en meurt, 2e emmer was goed maar vrij scherp van smaak. heb geen suiker of dergelijke gedaa... |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Beste wensen met recept @rummy-dummy ook fijne feestdagen gewenst en bedankt voor je recept. de rest van het forum ook fijne feestdagen |
In forum Het Café (praathuis) |
7 maanden geleden |
RE: Hallo allen! welkom en veel lees plezier |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |
RE: Rare zaken met UPS ik zou ze mailen met de vraag of hun nu ook wetgever zijn |
In forum Het Café (praathuis) |
7 maanden geleden |
RE: Rare zaken met UPS @ferry_h vind het heel vreemd allemaal, bestel rvs ook in china en komt steeds aan, laatste keer een verloop, 2x tri clamp en een kolom met bubbelplates |
In forum Het Café (praathuis) |
7 maanden geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects was weer een leerzaam en leuk filmpje Robbert bedankt voor het maken en tonen |
In forum Recepten |
7 maanden geleden |
RE: Rare zaken met UPS vreemd, maakt een vervoerder niet uit, als het idd illegaal was krijg je bericht van de doaune |
In forum Het Café (praathuis) |
7 maanden geleden |
RE: Welke temperatuur wat @robbert dat kan wel eens kloppen wat je zegt, maar mijn idee was dat iedereen ongeveer een leidraad heeft, zag dit nergens staan op het forum vandaar. Stookboekje eerlijk gezegt nooit gelezen, heeft ... |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: Welke temperatuur wat @robbert dit geeft een maker van koperen ketels aan als vuist regel |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
Welke temperatuur wat Aceton 56,5°C (134°F)Methanol (houtalcohol) 64°C (147°F)Ethylzuur 77,1°C (171°F)Ethanol 78°C (172°F)Propanol (ethylalcohol) 82°C (180°F)Propanol 97°C (207°F)Water 100°C (212°F) Kwam ik tegen en lijkt ... |
In forum Stooktips |
7 maanden geleden |
RE: groeps foto @robbert is een duidelijk verhaal, dat van de smaak zoeken moet ik idd meer oefenen en proberen. Ik zo graag eens mee kijken bij je want daar steek ik meer van op dan 100x zelf prutsen, is alleen ff k... |
In forum Mijn installatie |
7 maanden geleden |
RE: groeps foto @robbert dus na de stook even stomen en dan pas hete lucht er door, duidelijk bedankt |
In forum Mijn installatie |
7 maanden geleden |