Forum antwoorden aangemaakt

RE: Muesli ''Whisky"

Na al deze positieve verhalen en een tijdje niks klaar gemaakt te hebben, vandaag maar een emmer gevuld volgens dit recept. Ben erg benieuwd 😀

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Hallo allemaal

Welkom

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Dag Allen

Mooi om te lezen dat het steeds beter gaat. Nu hopen dat het resultaat ook een topper is.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Advocaat recept

En een foto van het resultaat  539E27B1-A7DB-452D-9F33-A668AE61AA5D.jpeg

In forum Likeuren

4 jaar geleden
RE: Advocaat recept

Vandaag met mijn eigen gemaakte alcohol, gemaakt van rozijnen suiker en bakkersgist het recept van advocaat gemaakt. 250 ml alcohol 250 gr suiker 12 eieren 2 zakjes vanille suiker Alles in een be...

In forum Likeuren

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

Welkom 🤗

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

welkom 🤗

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even Voorstellen

welkom 🤗

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen..

welkom 🤗

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Paar foto`s van het filteren van mijn whiskey

Om dorst van te krijgen 😀

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
RE: Show your (wo)mancave

Wat een hele mooie ruimtes allemaal. Ik moet het helaas alleen in mn keuken doen maar dat maakt de pret er niet minder om. Wel in mijn schuur nu een mooie nette voorraad aan het maken.  DAD25779-...

In forum Mijn installatie

4 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

@robberter zijn nog steeds af en toe kleine belletjes te zien. Er vind dus nog vergisting plaats. Het enige rare eraan vind ik dat het in een tijdbestek van half uur van vollop bellen naar bijna niets...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

Begin sg is ook gemeten met een dobber. Die 1100 voer je zelf in in de app.

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Dag Allen

Mooi stekkie zo om de hobby uit te voeren. En benieuwd naar je eerste resultaten.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

Zaterdag mijn eerste rum wash klaargemaakt. 4 liter melasse en 2 kilo rietsuiker. Sg 1100, 20 gram still yeast theelepel citroenzuur, gistvoedingszout en ph 5,2. Gebruik voor het eerst de plaato en wa...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Pagina 3 / 5