Forum antwoorden aangemaakt

RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari.

Hoi Robbert, ik wil ook wel graag wat meer weten over de workshop en of er nog iemand bij kan?

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: ALQUITARA 2.5 liter is er.

@robbert Duidelijk, bedankt voor het antwoord .

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: ALQUITARA 2.5 liter is er.

@robbert sorry voor een domme vraag maar dat komt door de onervarenheid 🙈 Wat voor negative invloed heeft dit mocht dit niet gebeuren het 24 tot 48 uur laten staan?

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: ALQUITARA 2.5 liter is er.

@robbert bedankt voor je antwoord Had toch nog wel een vraag moet je na een spirit run de alcohol nog een tijd laten luchten of kan je die meteen verwerken ?

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: ALQUITARA 2.5 liter is er.

Ja is zekers een geweldige ketel,ik heb er ook nog een 10 liter alambiq bij en nu maar veel doen om veel ervaring te krijgen want dat heb ik nog niet 😁

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: ALQUITARA 2.5 liter is er.

@odevie oké bedankt, kan het altijd nog verdunnen voor gebruik Maar is 6 weken niet wat lang?

In forum Stookforum

3 jaar geleden
ALQUITARA 2.5 liter is er.

Heb van de week mijn Alquitara 2.5 liter binnen gekregen wat een mooi ding zeg😀. Gisteren voor het eerst maar eens uit geprobeerd met een paar oude flessen wijn uit een kerstpakket dat ging vo...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Kookzak

@robbert oké dank je voor je antwoord ga het de volgende keer proberen. Heb nog heel weinig ervaren zal wel eens een domme vraag tussen zitten 🙈

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Kookzak

Het was ook zo maar een hersenspinsel 😁

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Kookzak

Dan kan ik het na het vergisten alles er zo uit halen zodat er dik spul achter blijft 🙈

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Kookzak

Als ik de kookzak in de 30 liter fermentatievat doe kan ik die dan laten zitten tijden de vergisting?

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Eerste Suiker Mash

@gelon Dat is ons onervarenheid maar door hier veel te lezen ( soms wel te veel 😁) en te doen leren we het wel een keer. ik ga voor de dat ik de volgende stook doe mijn alambiek ook maar eens ...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Eerste Suiker Mash

Zo nu mijn tweede ruw stook gedaan op gas en moet zeggen dat gaat sneller dan op stroom. Ben 1 uur bezig geweest met 6,5 liter stookwijn en maar gestopt op 15 % wat er nog uit kwam.

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Eerste Suiker Mash

@robbert nou dan doe ik toch iets verkeerd 😑 0 % is bij de uitloop dan zal het 1,5 liter van 40% zijn op 6 liter stookwijn van bijna 12%. Ga morgen weer een run doen heb nog 18 liter stookwijn...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Eerste Suiker Mash

@rinus55 nou ben met ruw stook rustig begonnen bij druppelde al bij 68 gr. boven op de brug dus rustig aan gedaan zit nu pas op 87 gr na 9 uur. Mij is vertelt ( hier boven) met ruw stook door gaan tot...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Pagina 4 / 6