-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gestopte vergisting appelmelasse" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@slokop allereerst even verwarmen tot ongeveer 80 graden en paar minuutjes daarop blijven. Daarna afkoelen en voldoende gist en gistvoeding toevoegen.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gestopte vergisting appelmelasse" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@slokop als de geur goed is . Een beetje kruizing tussen goor bier en appelcider en niet azijn achtig kun je het stoken en verlies voor lief nemen. Zorg wel dat je een ketel ( ketels richting ) gebruikt die… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gestopte vergisting appelmelasse" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@slokop 2 zakjes van 9 gram ? Wanneer gist te weinig voeding heeft sterf het sneller af . Dus als je laag pitcht en er kan maar weinig deling van gist plaats vinden zal het gist op zijn voor de… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Hallo hallo" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@slokop welkom en leuk dat je na al dat lezen nu ook zelf een bijdragen gaat leveren aan het forum. Dat je een verlanglijstje heb voor ketels is niet gek want hoe langer je bezig bent hoe meer je behoeften… Meer lezen»
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Hallo hallo" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@slokop welkom en veel lees en stook plezier, 1,5L alquitara staat hier ook hoog op het verlanglijstje