Forum antwoorden aangemaakt

RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten

Ik ga ook eens voor de lol peren op alcohol zetten(macareren eigelijk) en eens kijken hoe dat ruikt en smaakt groetjes

In forum Spirits

8 maanden geleden
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten

@gerard01 op 20L appelsap doe ik 3 L perensap en 2 K druivensuiker plus gist

In forum Spirits

8 maanden geleden
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten

@gerard01 op mijn bodem ligt een inox grill met pootjes van 2 cm zodat de kookzak niet op de bodem ligt Groeten

In forum Spirits

8 maanden geleden
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten

@robbert toppi

In forum Spirits

8 maanden geleden
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten

@robbert ik heb ook nog pulp in de diepvries ik wou dit ook in de ketel doen in een zak en mee opstoken ,wat denk je en daarna nog een tweede maal doorhalen ,bedankt voor de reactie

In forum Spirits

8 maanden geleden
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten

Hey iedereen ben juist terug van de appel boer ,ben sap gaan halen en heb pulp meegebracht die ik een deel in het sap heb gedaan plus gist ,ik heb nog pulp over en in de vriezer gezet .Nu mijn vraag i...

In forum Spirits

8 maanden geleden
RE: Vislijm hoelang houdbaar??

Mercikes Robbert

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Vislijm hoelang houdbaar??

Kan ik ook met kieselsol/chitosan klaren ,of is dit alleen te gebruiken voor de stook . Groeten

In forum Stookforum

4 jaar geleden
Vislijm hoelang houdbaar??

Goedemiddag iedereen . Ik gebruik vislijm (vloeibare) om mijn gin te klaren nu heb ik deze iets meer als een jaar . Ik heb 2,5 liter gin gemaakt om te klaren doe ik er vislijm bij ,ik neem een beetje ...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Gin filteren

Yep toppi

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Gin filteren

Al iedere dag naar de gin gaan kijken 🙂 De gin is goed aan het klaren een heel groot verschil tegen vier dagen geleden ,maar nog niet helder .Het wordt ieder dag beter en beter hopelijk tegen het wee...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Gin filteren

Hey Stattler ik laat mn mash altijd staan tot die is uitgegist dan hevel ik over en laat deze nog een tijd staan tot deze helemaal helder is .Je kan beter een paar weken langer wachten het komt de sma...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Gin filteren

van dat verwarmen dat wist ik niet ,toch bedankt voor het te melden .Al doende leert men he 🙂

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Gin filteren

Robert als ik de gin nu verwarm zou dat dan ook goed komen ?

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Gin filteren

Weet er iemand hoelang het uitklaren met vislijm duurt ? Ik heb gisteren op 3L gin 2cl vislijm gedaan en goed met de fles geschud ,vandaag nog even zwart niets geklaard .Dus opnieuw nu 3cl vislijm bi...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Pagina 2 / 15