Forum antwoorden aangemaakt
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten Ik ga ook eens voor de lol peren op alcohol zetten(macareren eigelijk) en eens kijken hoe dat ruikt en smaakt groetjes |
In forum Spirits |
8 maanden geleden |
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten @gerard01 op 20L appelsap doe ik 3 L perensap en 2 K druivensuiker plus gist |
In forum Spirits |
8 maanden geleden |
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten @gerard01 op mijn bodem ligt een inox grill met pootjes van 2 cm zodat de kookzak niet op de bodem ligt Groeten |
In forum Spirits |
8 maanden geleden |
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten @robbert toppi |
In forum Spirits |
8 maanden geleden |
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten @robbert ik heb ook nog pulp in de diepvries ik wou dit ook in de ketel doen in een zak en mee opstoken ,wat denk je en daarna nog een tweede maal doorhalen ,bedankt voor de reactie |
In forum Spirits |
8 maanden geleden |
RE: Appel/peren schillen/pulp na persen vergisten Hey iedereen ben juist terug van de appel boer ,ben sap gaan halen en heb pulp meegebracht die ik een deel in het sap heb gedaan plus gist ,ik heb nog pulp over en in de vriezer gezet .Nu mijn vraag i... |
In forum Spirits |
8 maanden geleden |
RE: Vislijm hoelang houdbaar?? Mercikes Robbert |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Vislijm hoelang houdbaar?? Kan ik ook met kieselsol/chitosan klaren ,of is dit alleen te gebruiken voor de stook . Groeten |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
Vislijm hoelang houdbaar?? Goedemiddag iedereen . Ik gebruik vislijm (vloeibare) om mijn gin te klaren nu heb ik deze iets meer als een jaar . Ik heb 2,5 liter gin gemaakt om te klaren doe ik er vislijm bij ,ik neem een beetje ... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Gin filteren Yep toppi |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Gin filteren Al iedere dag naar de gin gaan kijken 🙂 De gin is goed aan het klaren een heel groot verschil tegen vier dagen geleden ,maar nog niet helder .Het wordt ieder dag beter en beter hopelijk tegen het wee... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Gin filteren Hey Stattler ik laat mn mash altijd staan tot die is uitgegist dan hevel ik over en laat deze nog een tijd staan tot deze helemaal helder is .Je kan beter een paar weken langer wachten het komt de sma... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Gin filteren van dat verwarmen dat wist ik niet ,toch bedankt voor het te melden .Al doende leert men he 🙂 |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Gin filteren Robert als ik de gin nu verwarm zou dat dan ook goed komen ? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Gin filteren Weet er iemand hoelang het uitklaren met vislijm duurt ? Ik heb gisteren op 3L gin 2cl vislijm gedaan en goed met de fles geschud ,vandaag nog even zwart niets geklaard .Dus opnieuw nu 3cl vislijm bi... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |