|
Nou Pino, je had gelijk hoor. Het ging na 24 uur lekker bubb... In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
oh ja start SG is 1110! In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
gisterenavond was het zover, mijn eerste rum wash. 4k rietsu... In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Als ik deze toch zelf kon maken.....zucht In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
|
Beste medestokers,
Ik had al wat vragen gesteld hier en daa... In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
|
OK, nou nog wat te bestellen dus! In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Is het vooraf inzetten van amalyse altijd nodig? Ik gebruik ... In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Ik zoek 10 of 20 liter melasse In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
|
Hoi Robbert, werkt dat alleen voor de eerste stook, of kan h... In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Goede morgen heren,
Wat een berg posts over rum, met zo vee... In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Heren,Het resultaat was beter!. Zowieso is het Biab mij goed... In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
|
OK dat ga ik meteen proberen. Ik heb een grote kookzak. Miss... In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
|
HI, Ik heb een moutmolen gekocht en gebruikt. is een blender... In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
|
ik heb vijf kg mout gemalen. Dit met heet water (ong 80C) ge... In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
|
Hoi, Ik hoop het wel. Mijn mash had een week gestaan en bubb... In forum Stookforum |
7 jaar geleden |