Sebas(bassien)
Sebas(bassien)
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 4 juni 2018
Reputable Member
Volgen
Recept was 20 liter water 2,5 kilo melasse 1,5 kilo rietsui...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Me mash lijkt nu al overleden. Kan ik nog iets doen om het t...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Even een vraag: ik kwam deze tegen op internet. Zou dit ook ...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Minckerik: ik heb hem verplaatst naar een plaats waar de tem...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Dank jullie wel voor de antwoorden. De volgende vraag ‘borre...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Dank je wel. We laten het even twee weken met rust. Lekker l...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Hoe blij kunne worden als je de eerste bellen ziet komen doo...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
nu het gist laten ‘trekken’ (ben even de andere benaming kwi...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Uhhhmm. Waarom? Omdat het in het recept stond ? vuur is al u...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Lekker in 1 pan alles mixen en koken. Ruikt al pittig

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Rum maken (eerste keer)

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Koperen ketel

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Super mooi stukje, knappe foto's ook en inderdaad we doen er...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Goede dag Beste stoker, hobbyisten en genieters, ik stel me...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
hoeveel gist mag erbij vermengt worden?

In forum Spirits

7 jaar geleden
Pagina 14 / 14

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?