|
Gisteren flink geproefd,heerlijk als je wakker wordt zonder ... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Welkom Harry In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
|
Adriana had een zak maismeel uit Roemenië laten komen,voor p... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Weer 65 ltr aan het bubbelen van maïs volgende week nog een ... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Rumo dan zal jij wel het papier aan beide zijden gebruiken ,... In forum Spirits |
4 jaar geleden |
|
Goeie instelling ik maak mij ook niet druk meer die tijd heb... In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
|
Ik filter al jaren door twee of 3 laagjes keukenpapier met d... In forum Spirits |
4 jaar geleden |
|
Nee kan geen kwaad,die wordt niet zo heet dat hij smelt.ik h... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Betty welkom op dit leuke behulpzame forum,ik woon zelf in V... In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
|
Ik laat de maïs uit Roemenië komen is heerlijk zoet en bio, In forum Spirits |
4 jaar geleden |
|
Ik bewaar niets want later bestaat niet.je hebt meer spijt v... In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
|
Ik denk dat ik maar weer eens twee vaten vol gooi met maïs,w... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Om e eerlijk te zijn viel de reuk van het gestookte roggebro... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
|
Zuiderling net als mij,leuk,welkom op het forum ik zelf stoo... In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
|
Net weer 14 ltr van 40% klaar,deze week27.5 ltr gestookt,ik ... In forum Stookforum |
4 jaar geleden |