Paolo
Paolo
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 16 juli 2018
Honorable Member
Volgen
Wat een leuk recept Robbert. Uitgeprint en in de map om snel...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Beste Robbert, waarde (stook)vriend, Het was me een waar g...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Het spijt me, gisteren gevraagd maar hij heeft totaal geen t...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Erg interessant allemaal weer Robbert, dank je ?. Hoop gelee...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Heb al een paar de Champagnegist gebruikt en valt inderdaad ...

In forum Recepten

5 jaar geleden
20 reacties waarvan 4 van mezelf. Het topic is gered. En wee...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Helaas ook mijn stekkie, van zeilen om een afdakje, weer te ...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Ik heb bij de supermarkt hier een paar kratten lege Grols fl...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Ik maak af en toe een suiker vergisting puur voor de mierzoe...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Er zijn Grieken bij die heerlijke Tsipouro kunnen maken maar...

In forum Recepten

5 jaar geleden
De paar jaar dat ik stook gebruik ik alleen maar invertsuike...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Ik zit veel Griekenland waar mijn vriend wijn van de druiven...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Het verbaasde mijzelf ook dat ik zoveel eruit kreeg. Ik had ...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Ach Catnip, het ene krijgt meer de aandacht dan het andere d...

In forum Recepten

5 jaar geleden
hij komt deze week weer terug uit Brazilië en ga het hem vra...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Pagina 13 / 42

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?