Psycat
Psycat
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 oktober 2018
Prominent Member
Volgen
Et voila. Heb de verschillende fermentaties overgehaald en...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Hi Robbert Vanwaar komt dat magnesiumzout ? Ciao

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Hi Sinds ik ben beginnen experimenteren met kweepeer, heb ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@dutchie Hi Zijn die kweeperen van je al geel of nog gr...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Thanks Theresa en Robbert Aangezien er dit jaar massa's kw...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Bedankt Robbert Zou je suiker toevoegen aan de pulp ? ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Sidonie

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert " dat is nu juist ook de reden dat dranken zoals...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Das precies wat ik bedoelde. Iedereen gooit weleens kruide...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Oh en eenmaal je ervaring krijgt, ga je merken dat er een ge...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Hi Rickerdt Jouw methode is wat de meeste onder ons we...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Et Voila. Mijn eerste 2023 project, opgestart op 15 April ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
En dan nu : De Tastingnotes ! Voor het proeven heb ik ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
HI Bewust Fourageren is inderdaad aangenaam, heeft zoiet...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Salaam kees Op kleine schaal lukt het nog indien je de ins...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Pagina 7 / 42

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?