Hoi,
Ik zag twee soorten Amylase staan van de Still Spirits, de Alpha Amylase en de Gluco Amylase.
In de beschrijving valt vooral het verschil in temperatuur tolerantie op.
De Alpha Amylase geeft aan " Temperature Tolerance: 80-110°C – Optimum 95-105°C"
en de Gluco Amylase geeft aan "Temperature Tolerance: 30-65°C – Optimum 50-60°C "
dus lijkt het mij vooral een verschil te zijn in wanneer je de amylase toevoegt in het maisch proces?
Maar zijn er eigenlijk nog andere verschillen?
Maar qua werking maakt het dus niet zoveel uit?
Het verschil zit hem hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Amylase Veel plezier met lezen.
Lees ik dan goed dat je bij de Gluco Amylase de PH omlaag moet brengen?
@stephan vanmiddag kwam Fedex nog langs met de High Temperature Alpha Amylase. Mocht je nog in de buurt zijn vandeweek kun je wat oppikken.
Ik ga zeer zeker kijken of we nog een gaatje kunnen vinden voor we terug rijden 🙂 ! Kom ik op terug!