Meldingen
Alles wissen

Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Pagina 78 / 127

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Een lekker kopje koffie stukje chocolade en een glaasje zelfgestookte wijnbrand.

Beantwoorden
Berichten: 1677
(@wiliam)
Noble Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Duchesse de Bourgogne, vandaag 2 kratten kunnen scoren. En de smaak is weer subliem, een soort zachte kersenbols , met amandeltoets. En dit is dus een Vlaams rood bier.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Goed bezig ik zit weer aan het recept van gisteren.en een van onze stookvrinden is vandaag jarig Paolo dus drink ik die op hem.proost en nog vele jaren.

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1159
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Een heerlijke eigen samengestelde whisky van Bio-Brouwmaat. Lang genoeg gewacht om te laten rijpen zonder te proeven..... beetje vals spelen met verouderen maar heeft een goede voor, midden en nasmaak. Fine tuning in progres....

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Lang genoeg gewacht om te laten rijpen zonder te proeven.......

Ik bewonder je zelfdiscipline 🙂

Welke drink je nu precies?

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

BATCH_CODE: BMOM18015

Pfffff.... vertel mij wat!!! Na de stook even over de tong laten gaan en op een ander soort eiken gezet. Zachte afdronk met duidelijke smaak. Met mij nog 6 die er het zelfde over dachten... Ik had 6 smaken gemaakt, 4 en 6 hebben duidelijk de voorkeur en nummer 4 was de winnaar. BMOM18015

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Haha dat was die met de Special B Bio erin.

Ik moest wel even spieken hoor 🙂

Leuk om te horen, proef je er iets van rozijnen in?

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

oeff... het is zo lang geleden dat ik rozijnen heb geproefd dat ik het eerlijk gezegd niet weet. Zit de smaak van rozijnen in Special B Bio? Ik ga binnenkort 2 nieuwe samen stellen en dan kom ik deze ophalen en zal een beetje meenemen om te proeven.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Het geeft een rozijnensmaak aan bieren maar ook tonen van noten, pruim en karamel. Is een mooie moutsoort. Ik was benieuwd of je na distillatie die smaken nog terug kon vinden. 

Je bent altijd welkom hier en proeven.... daar ben ik niet vies van 🙂

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Is het een idee om eerst langs te komen, even de geuren van de mouten te ruiken en dan samen te stellen? Ik wil die batch in 2 verschillende soorten gaan samenstellen en weer tot een beter resultaat te komen. 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dat is een heel goed idee. Ook wat kauwen op mout geeft een goed inzicht in de smaken.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Zit aan een van druiven,slaapmutsje.

Beantwoorden
Berichten: 191
 ScS
(@sarges)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Daar ga ik echt ooit een combinatie van maken Chris, volgens mij is whisky met een druiventouch een heerlijke combinatie.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Mijn primitieve gestookte wijnbrand druiven wild vergist,zonder suiker op darkrost eiken snippers,daar vragen chirurgen en architecten in Roemenie naar,dus er gaat een paket met wat flesjes naar toe.een hand wast anderen,ik zie mij zelf niet als een goede stoker,ik zou er karamel bij kunnen gooien dan heb ik de cognac uit de winkel van €300.maar ik ben een moonshiner en zo is mijn drank en zo stook ik.

Beantwoorden
Pagina 78 / 127
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?