Robbert volgens mij kun jij genoeg recepten aanleveren om het aantal topics te verdubbelen hier. Maar het klinkt wel als een tried en true recipe.
Wat lekker. Ik vind sommige cava's echt uitmuntend.
Ja witbier is echt een favoriet. Zeker de erdinger.
Het recept wat Paolo heeft gemaakt is een uit een handboek voor likeurbereiding uit de 19e eeuw. Ik weet niet of het nog bij slijters staat maar was vroeger zeker wel meer gedronken .
Zelf ook vaker zelf gemaakt .
Ik heb meerdere oude hand boeken . Dus bergen oude recepturen inderdaad Achemist.
Echt lekker,ik hou wel van een goeie wijn.zit zelf met een maaskantje 25 kilo spergiebonen klaar te maken voor de diepvries,is bio,ook nog knoflook uien petresilie spekbonen speciale inmaak kruiden zeezout aardappelen en div.kruiden uit de tuin,dus ben goed bezich.hoef alleen nog paprika’s.en druiven.en nog kippen slachten dan is de kelder weer vol.o ook nog wat stoken?
Wat voor kippen Chris?
Geen plofkippen zijn kippen of hanen die normaal niet voor de slacht zijn.dus worden niet gemest
koop ook normaal een bio varken in Roemenie.en slacht die daar,gerookte ham is lekker.
En dat proef je gelijk als het een ‘bio’ is.
in Griekenland gaan wij ook altijd op zoek naar slagers in de bergen die af en toe een beest krijgen. Uiteraard veel super verse vis en kruiden uit de bergen. Wijnen, soms niet te zuipen maar vaak zo lekker, maken ze allemaal ook zelf.
Zo Ook met een mooie cava, moet je tegenaan lopen,
yamas, al zal je de fles nu al wel leeg hebben.......
Gwn doen
Kort rokje?
Nou heren, hoopte op een bui maar is in Midden-Nederland niet gekomen. Had alles al binnen gezet. Weer een nacht onder de airco. Liep net naar buiten, gewoon tegen een muur van hitte. Niet normaal. Morgen is het voorbij. Hoop ik.
Slaap ze. Tot morgen.
Welterusten Lum, hou je taai ! 🙂
Hier wel regen maar niet noemenswaardig,30 gr.en 70 % luchtvochtigheid.binnen nog 29gr.
Hier 24°C en al heel de dag druilerig. Tijd voor een Film Noir, past perfect bij deze Pluviofiel.