Meldingen
Alles wissen

Het grote BBQ Topic!

Pagina 11 / 50

Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Geef die kip toch een lekkerder pilsje πŸ™‚

Β 

Hahah snob. Nee hoor Jan goed gedaan. Hoopt dat tie lukt al ben je nog lang niet zover als Oenga denk ik. Maar komt wel.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Haha zonde om duur bier te gebruiken toch?Β 

Zover als Oenga ben ik nog lang niet hoor.ik moet nog een hoop leren. Vooralsnog duurt het veel langer om hem op temperatuur te krijgen dan ik online zie... Het is ook een leermoment met goedkoop bier en een goedkope kip op een dure bbq πŸ™‚

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Heel benieuwd wij arbeiders eten vandaag gewoon witlofsalade, kippenpoten en aardappelpuree. We kunnen ons niet niet allemaal zo'n pronkstuk veroorloven.Β 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Een heel klein stemmetje in mij zei me dat ik hierop een reactie van je kon verwachten Hahaha.

Β 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Jan met jouw culinaire achtergrond, Bourgondische inslag, inzet en wat voorbeelden van Jack denk ik dat je ook hele mooie werkstukjes gaat maken.

Β 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Een heel klein stemmetje in mij zei me dat ik hierop een reactie van je kon verwachten Hahaha.

Β 

Joh daar kom ik graag aan tegemoet.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Komt zeker goed! Hoop geknetter uit de bbq en het begint naar kip te ruiken ?

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Heb ik ook nog een pond paling gekregen en heb ik mn zoontje beloofd straks hollandse nieuwe te gaan eten. Wat een ellende...

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Die is Lummelientje aan het halen. Haring dan.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De haring laten we nog een dagje wachten, ik vertel hem wel dat de visboer er vandaag niet stond en dat we kip gaan eten.Β 

Β 

Het ruikt lekker in de tuin, ik kan echter geen bierlucht ontdekken maar het kan niet anders dan dat het staat te koken in het blikje.

Β 

Volgende keer aardappelblokjes in de lekbak, net als op de markt in franktrijk, aardappeltjes gegaard in kippenvet! Gaat niet meer goedkomen met mijn koolhydraatarm dieet denk ik. Morgen de Dutch Oven proberen (als hij binnenkomt vandaag)

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Inmiddels 2 op de andere 2 zijn voor Lumemlientje helaas. Maar de visboer was nog niet uitverkocht. Zijn flinke dit jaar en boterzacht. Maar kan ook niet anders met dit voorjaar.Β 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De haring laten we nog een dagje wachten, ik vertel hem wel dat de visboer er vandaag niet stond en dat we kip gaan eten.Β 

Β 

Het ruikt lekker in de tuin, ik kan echter geen bierlucht ontdekken maar het kan niet anders dan dat het staat te koken in het blikje.

Β 

Volgende keer aardappelblokjes in de lekbak, net als op de markt in franktrijk, aardappeltjes gegaard in kippenvet! Gaat niet meer goedkomen met mijn koolhydraatarm dieet denk ik. Morgen de Dutch Oven proberen (als hij binnenkomt vandaag)

Gegaard in kippenvet? Heb je het wel eens aardappels en eendenvet gegeten met ganzenlever in Frankrijk gebied rechts van Toulouse? Zielig, Β maar ja kan het leed van de wereld niet op mijn schouders nemen.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nee nog niet gegeten, maar kan niet anders dan dat dat lekker is! Sligro krijgt hier iedere dinsdag verse eenden uit frankrijk binnen, gaan we ook eens doen!

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik bak ze vaak in ganzenvet ook bij Sligro en Makro te koop. Overheerlijk! Denk dat eendenvet net zo lekker zal zijn. Ze worden ook mooi bruin in ganzenvet.

Ben benieuwd naar je Dutch Oven, even googelen.

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

We hebben hem gebruikt bij Johan voor de stoofpot op open vuur ?

Beantwoorden
Pagina 11 / 50
Deel:

Β©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?