Meldingen
Alles wissen

Het grote BBQ Topic!

Pagina 28 / 50

Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik heb nog 2 van die kleintjes er bij.... Ideaal om op diverse temperaturen te werken... Onderandere de groentjes en de toetjes..... Ideaal.... Waren van die blokker kamados

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nu pas verpest??? 😉

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Kon t toch niet laten om vandaag de Q weer aan te slingeren... Dit maal de bakplaat.... Kippedijen zwaarden... Souvlaki spiezen... En hamburgers.... Als toetje bread pudding met Mn eigen twist toffee sauce

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Tjonge jonge Jack als ik dit zo zie, geweldig allemaal!

 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Jack, prachtig! Dat jij geen restaurant bent begonnen met deze skills... geweldig! 

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Horeca.... Dat weet je zelf..... Hard werken... Weinig verdienen... Nee. Ik doe t liever andersom... Rustig werken... Veel verdienen.. Dus geen horeca voor mij....

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Die toffee sauce had ik trouwens van mn eigen moonshine gemaakt 😉

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Zo moet het niet,haal een paar kilo vlees nodig wat fam.en vrinden uit hang wat leuke feestverichting op,op de laatste minuut (je jagen is belanrijk)ren nog even naar boven rennen om een vestje te pakken voor een kind die het koud heeft,ren dan naar boven om dat er geen drank onder is,en val dan van de trap met je kop tegen een ruwe betonne muur,zo doe ik het maar of het een leuke bbq word?

 

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Gisteren toch maar ribbs en een Pruimen soufflé die weer was mislukt.... Damnd.. Dat lukt maar niet.... Vandaag een tomahawk.. Reversed sear.. Als toetje Pruimen vlaai met een espresso.... Van de Pruimen die nu staan te bubbelen 😉

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

O ja..... Foto 😉

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

JAN op vakantie.... Geen BBQ foto's meer 😉
Gisteren snel weer een Tomahawk er op gegooid... Reverse sear... Alleen peper en zout... Met een boter sausje..... T Was weer veeeeeeel te snel op.... Jammer heeft de Sligro bij ons geen Vers vlees afdeling meer anders was ik bijna iedere dag daar.... Ik heb me trouwens een Bastard one minute aangeschaft.... Mega handig

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dat ziet er weer mooi uit Jack, je pimpt het ook zo mooi met de peterselie ?

De bbq die ik hier heb is een aanfluiting, ik durf zelfs geen foto te plaatsen.

Ze verkopen mooi vlees hier, maar ik heb het idee dat ze nog nooit van besterven hebben gehoord. Smaak is goed maar niets is lekker mals.

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

 
Had eergisteren een stoofpot gemaakt met de dutch oven, gewoon in de BBQ.
Bier, had ik mijn eigen donker bier gebruikt. Was ook voor herhaling vatbaar   🙂

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dat gaat idd fantastisch! Heb de Dutch Oven speciaal voor de BBQ aangeschaft.

Die basterd 1 minute, werkt dat fijn?

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Jepp en Jepp

Dutch oven had ik nog niet …. werkt perfect.

De oneminute lag toevallig bij de Sligro … En idd . meer dan een minuut hoef je m niet te gebruiken . is je systeem aan  🙂

Beantwoorden
Pagina 28 / 50
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?