Meldingen
Alles wissen

Het grote BBQ Topic!

Pagina 34 / 50

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Krokodil heb ik al gegeten dus ik ga voor de zebra.

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Kijk! Met een lekker apensapje erbij...

Cheers πŸ˜‰

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Tja het is bio,was vandaag op tv.dat er 140 ton medicijnen in het opervlakte water komt per jaar,ze hebben nog niet er bij verteld resten van drugs.ze kunnen het er nog niet uitfilteren en komt ook in het drinkwater,NIEUWS dat wisten wij al,grootste deel vd bevolking niet zijn daar te suf voor.dus dat van de aap is gefilterd?

Beantwoorden
Berichten: 6770
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Sinds ik niet meer thuis werk staat de BBQ maar zielig niets te doen in de tuin, de schimmel zat er goed in ? besloten hem maar eens goed schoon te maken om vandeweek een keer iets lekkers mee te maken.

De kolen zijn op, maar er bleek nog een restant in te zitten van de laatste keer. Meteen de Basterd 1 minute lighter voor de 1e keer uitgeprobeerd om hem eens goed schoon te stoken.Β 

Helaas heb ik niets in huis om er nu op te gooien. Maar de lighter is fantastisch! In een mum van tijd heet en dat zonder rook!

Nu iets lekkers bedenken om hem weer eens als van ouds te gaan gebruiken.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Lummelientje gaat zo paella maken met uiteraard de echte saffraan. Moet op dat ei toch ook perfect kunnen. Ze heeft gisteren zo’n airfryer van Philips gekocht, Philips moest zei de man van de bcc en vanmorgen croissantjes gemaakt. Viel me niks tegen. Staat nu op de slaapkamer hahaha. Morgen maar even naar de Sligro voor een doos en wat afbakbrood.Β 

Beantwoorden
Berichten: 6770
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Paella is heerlijk, en dan ook nog met echte safraan!

Alles kan op de Big Green Egg, toch lijkt het mij voor PaellaΒ  niet heel handig. PaellaΒ  maak je met Bomba rijst, wij kennen dat zeg maar als Risotto. Je bakt dan eerst de rijst in olie en doet er dan steeds een schep bouilon bij, dat laat je door de rijst opnemen en dan weer een schep bouilon etc. Doordat je er zo actief mee bezig bent moet dus steeds het deksel van de Egg open en verlies je veel warmte. Nou zijn Paella pannen lekker groot dus sluit een goed deel van de Egg af, maar de meerwaarde van een egg bij een Paella zie ik niet echt.

Ik krijg wel verdomde trek in Paella nu!

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

We zijn aan het verzamelenΒ 

Beantwoorden
Berichten: 6770
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ziet er allemal goed uit Lummel!

Beantwoorden
Berichten: 6770
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik ga een buikspek bestellen, dan wordt dat mijn nieuwe Big Green Egg projectΒ 

Zoiets dus:

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Maak me gek Lummel πŸ™‚

Gaan de schuddebuikjes er ook nog in?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik eet wel weer een boterhammetje πŸ™‚

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Begint te komen ruikt al geweldig nu alleen de groente en kippedijtjes zo de vis

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

En de vis

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nog heel even de rijst is nog net niet gaar. Maar lekker

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De saffraan maakt het wel af. Β Zo heb ik nog nooit paella geproefd. Kan ook niet waarvoor paella in Spanje wordt verkocht in restaurants.Β 

Beantwoorden
Pagina 34 / 50
Deel:

Β©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?