Hoeveel saffraan heb je gebruikt voor deze fikse pan dan?
(Looks delicious!)!!
Ik heb niet gewogen maar ik denk 0,4 gram. Was ook direct perfect en heb geen behoefte gehad bij te voegenÂ
Dat ziet er super uit Lummel! Je kunt de kip ook vervangen voor konijn, gebeurt in Spanje ook veel.
De echte Paella eet je nog wel in spanje hoor, maar niet op de costa's. Wel lekker, daar niet van maar dat is kurkuma. Dan eet je Paella voor 9,95 pp. Buiten de costas eet je duurder maar krijg je veel hogere kwaliteit.
maar dat is kurkuma.Â
Wat ze daar ook veel gebruiken is colorante gemaakt van mais en schildluis.
Â
 en Schildluis
Haha dan klinkt het ineens iets minder aantrekkelijk
Inderdaad maar voor alles is kennelijk een alternatief. Met vraagtekens, soms, maar iedereen vindt het nog best ook ( wat moet je anders ). Onze slager, lul, heeft de btw ook doorgerekend hoor. Op elk product een euro per kilo erop. Zelfde voor de visboer. Ja hij had zijn prijzen al tien jaar niet verhoogd. Ik zei daarom koop ik bij jou al geen 8 jaar kibbeling toen je de prijs niet verhoogde en van kabeljauw naar schelvis ging.
Â
Nee mag hem wel hoor maar liegen kan ik niet tegen. Â
Â
Karmijnzuur of E120 klinkt dan een stuk smakelijker 🙂
Â
Maar schuddebuikes in de paella is toch ook niet lekker!?
Hahaha moest even denken. Nee een stokker eet geen schuddebuikjes. Lummelientje soms wel smorgens.
Bijzondere herkenning, dat is een feit of keek mevrouw Munck mee? Of zijn er nog meer stokers die schuddebuikjes kennen dan buig ik nederig mijn hoofd en ga me schamen.Â
Â
Trouwens een echte stoker ontbijt met een sixpack.Â
Een sixpack schuddebuikjes???
Hahaha nee ik eet ze ook niet maar ik heb hier af en toe nog wat kinderen rondlopen die er dol op zijn.
Een sixpack schuddebuikjes???
Hahaha nee ik eet ze ook niet maar ik heb hier af en toe nog wat kinderen rondlopen die er dol op zijn.
Nou moet ik ook mijn grote bek houden. Daarom stond die verpakking er ook wellicht, zou zo maar vannacht geweest kunnen zijn, dan word ik wakker en heb midden in de nacht behoefte aan glas melk, bruin brood en dan eet ik wat ik kan vinden. Desnoods schuddebuikjes maar meestal ga ik op zoek naar een blikje zalm of tonijn. Maar als dat te lang duurt.. je kent het wel. Dat is de andere kant van doorzakken.Â
Lum, dat komt van die space olie van je. Heet een snack-attack/vreet kick.
Het ziet er wel heel biologisch uit ?
Â
Ach het lijkt een beetje op een garnaal.....toch? 🙂
Of een kreeft met obesitas...
Klopt wel Nimrax.
Je noemt het echter een vreetkick maar voor mensen die ziek zijn is het essentieel om te eten. Een kanker patiënt die in gewicht en energie( eten is energie)  toeneemt heeft een kans van slagen om te overleven. Verzwakken is geen optie. Trouwens zo werkt het hele leven.Â
Â
Goed voor jezelf zorgen en zorgen/hopendat karma je niet sloopt.Â