Meldingen
Alles wissen

Het grote BBQ Topic!

Pagina 37 / 50

Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ze worden toch wel gegeten, en er zijn er genoeg van. Jammer dat er zo weinig vlees aan zit in verhouding tot het pantser.

Wel gaaf om eens te toen hoor. Ze waren ook uit de diepvries te krijgen maar wilde een keer een echte op de Q ?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ik vind ze lekker,ben ook niet zo’n hypocriet ik slacht alles.belanrijk heeft een goed leven gehad,dat kan ik van het vlees uit de super niet zeggen.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dat ziet er weer goed uit Jan. Wat je zeg inderdaad jammer van de verhouding vlees pantser. Maar wel lekker 🙂

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Beestje was 1 kilo, maar als je hem op hebt lust je er nog wel 3 ???

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik heb hem overigens niet gekookt, gewoon mes door de kop, halveren, ingewanden er uit en knoflookolie er op. Op de vleeskant op de BBQ, omdraaien en parmezaanse kaas en kruidenboter op het vlees. Deksel dicht en dan 10 tot 15 minuten laten garen, afhankelijk van het formaat.

Daarna meteen opeten ?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Krijg al weer honger?

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Nou ik ook, krijg die kreeft van Jan niet van mijn netvlies. Heb zin om naar Lunteren te fietsen voor een gekookte kreeft. Zit een goed visreastaurant. Maar er is ook markt en daar staat een hele goede zeevishandel dus het kan vandaag ook bouillabaisse worden.  Moeilijk. 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ok weer off topic, geen BBQ maar wel lekker, het gaat dus bouliabasse worden. Net 2 kilo zeevis gescoord van kabeljauw tot zeeduivél en nog veel meer. Zal zo een foto maken want heb ook een dikke ijselmeerpaling op en ik kan alleen maar koken als ik honger heb. Zal straks een foto maken. 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Man man man, heb totaal geen zin in koken maar de vis is echt te duur om te laten liggen. Zover ben ik al gekomen. Eerst een biertje 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

En echte saffraan

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Gaat helemaal goed komen Lummel, aan de ingrediënten zal het niet liggen als het mislukt, die zien er goed uit. Smakelijk voor straks 😉

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dat zei de visboer ook al. Ben alleen mosselen vergeten maar dit was al 50,80. Is dit eigenlijk nog wel normaal? Wat een krankzinnig land zijn we geworden.  Maar ja, als je niet betaal heb je het niet. Komt de saffraan en groente nog bij. Bezopen als je het mij vraagt. 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ja Kniertje zei het al: de vis wordt duur betaald.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ja Eric. Maar ik zag dat er ook een stuk zeeduivel bij zat en dat is duur. Ik zei tegen de visboer heb 2 kilo nodig. Deze dan, tuurlijk doe maar Lummelientje betaalt toch. Maar hè mooi kleurtje van de saffraan hè. Ruikt geweldig overigens

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Hij ziet er goed uit en zeeduivel..... tja dan heb je wel een lekker stukje vis.

Beantwoorden
Pagina 37 / 50
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?