Dat is zeker. Ga naar bed lijk wel een ouwe lul. Hele dag in de tuin gezeten (en zitten zuipen) en niet gesmeerd. Dom dom dom. Vannacht doe ik de pan wel in de koelkast en morgen eten als een vorst. Prettige avond allemaal.Β
Aahh.. ik heb van de week ook genoten van mijn BBQ fetish en heb een BBQ meubel gemaakt. was het slepen met die dingen zat en heb een houten frame gemaakt op wielen...Β
Β
kolen een aanmaakspul er onder
en de starter ernaast.
verder heb ik een link naar een online slager voor jullie waar je grote stukken vlees kan bestellen.. heb geluk want ze zitten hier om de hoek..
Β
dus het grillen kan beginnen.. hahahh
Β
Dat is ook mijn slager Leon ? maar wat een gaaf ding heb je gemaakt. Wou dat ik zo handig was, maar heb 2 linkerhanden dus dat gaat hem niet worden. Het ziet er supergaaf uit!
dankiu
Een soort BBQllator... hahaha Top man! Lekker weertje ervoor. Eet ze en cheers alvast man! π
vanmiddag weer effe fikken met de weberketel.. kippenvleugels, worstjes en sateetjes.. en 2de paashaas een dikke biefstuk met de keramische pot..Β
heb de juiste kolen al binnen gesleept, houtskool voor de keramische pot.. daarmee stook je de pot tot 300gr, en laat het houtskool helemaal opbranden.. voor de de biefstuk introduceert..Β die schrikt dan en schroeit gelijk dicht, en blijft mals van binnen..Β
en voor de weberketel briketten voor de slowcooking. vanmiddag gaat de bende wel direct op het vuur maar..
spiek maar eens bij het BBQ forum.. fetisjisten met BBQ's.. hahahah..Β
Β
Handig meubelstukje Leon! Beef&steak is ook mijn leverancier. Geniet ervan.
Lekker man! Ik heb deze week ook weer eens een pond zalm op een cederhouten plankje gedaan. De onderkant van de plank verbrand waardoor je een lekkere rooksmaak krijgt. Heel erg lekker, ergens in dit topic staat nog een foto van vorig jaar.
Ik gebruik overigens zowel voor direct als slow gewoon houtskool. Maar ik heb geen weber, alleen keramische bbq.
Hij ziet er goed uit en zeeduivel..... tja dan heb je wel een lekker stukje vis.
Zeeduivel, super! Maar vraag wel filets, het uiterlijk van dat beest staat me een beetje tegen ?
Ik ga weer eens forelletjes halen. Ik was bang dat vis rechtstreeks op het ei zou aanbakken, maar dat gebeurt niet., ik gebruik altijd het gietijzeren rooster en er brand echt niets op vast., ik wil dus weer iets meer met vis gaan doen.
Zometeen paasbrunch, geen zin in..... hoop dat ik nog ruimte over heb in mn maag vanavond... ik ga roadkill chicken maken ?
Mijn medium Big Green Egg ga ik eerdaags inruilenvoor een large, daar zijn meer accessoires voor, waaronder een electrisch spit ?
Ik hoop de volgende kip aan 't spit te kunnen bereiden. Maar deze was ook lekker.
Β
Β
Zelf platgereden? π
Ik twijfelde wel haha, wordt hij lekker mals van!Β
Gisteren vrekkensteak gemaakt, goedkope riblappen uit de supermarkt op hoog voor even op de bbq, gewoon zo mals als biefstuk en een smaak zo lekker! Wel op 300 graden, en even ingemasseerd met olie en rozemarijn.
Voor 7,00 een enorme berg vlees, echt geweldig. Terwijl dit wordt verkocht als stoofvlees.
Afscheid nemen van mijn ei, dit is zijn laatste ronde in mijn tuin. Hij krijgt een nieuw baasje. Dat baasje heeft zi'n grote broer staan. Hij wilde kleiner en ik groter. Prima deal dus!
Β
Β
Β