Zeg stokers, bij een borrel hoort toch ook een lekker stuk vlees? Of andersom, vul zelf maar in!
Je maakt mij niet wijs dat ik de enige ben die met eten bezig is. Deze hobbys sluiten zo goed bij elkaar aan! Waar zijn jullie mee bezig op dit moment?
Ik heb 4 kalkoenpoten op de bbq, de eerste keer dat ik het spit gebruik.Β
Wie geeft mij inspiratie voor de volgende ronde?
Ik weet dat bbq voor de meesten een seizoenshobby is, maar het seizoen is nu toch wel een keer begonnen ?
Β
Ik zou voor zoiets gaan Jan.
Wil ik wel maar denk dat de rest van het gezin dat niet ziet zitten ?
Dan geef je ze maar wat ik vanavond ook eet, een blinde vink π
Dat lusten ze nog net, heb ik deze prachtige poten hier liggen sta ik Chicken Tonight voor de rest te maken. Het moet niet gekker worden ?
Hahaha wat een triestheid.Β
Culinaire barbaren zijn het...?
Ze doen maar,Β maak ik wat kleinere porties voor mezelf ?
Dan is dit ook voor mij alleen. Kan de rest pannekoeken eten haha
Ziet er ook heel lekker uit!
Was het ook! Eindelijk de hitte van een echte wok ? mijn wokbrander in de keuken is groot, maar nog steeds niet wat de chinees in de keuken heeft staan. Maar dit werkt absoluut perfect.
Ik ken het probleem, heb ook zo'n wokbrander in de keuken maar echt geweldig vind ik hem niet.Β
Ben benieuwd naar wat je morgen gaat maken π
Argentijnse Rodizio van Picanha
Zoiets als dit, en dan snijden vanaf het spit. Weet nietnof de mijne er net zo lekker uit gaat zien hoor ?
Die heb ik nog bij Texas de Brazil in Orlando gegeten.
Is het de moeite waard? Ik heb een stukje als steak getest maar dat is eigenlijk te stevig. Het snijden moet ook flinterdun gebeuren.
Ik vond van wel maar ik vond daar alles heel lekker π
Volgens mij wordt dit heel mals omdat het slow gaat, een steak is heel kort gebakken.