Jouw rookkunsten kennende zal het vast lekker geweest zijn Troet 😉
Zaterdag roken,het vlees zit al in de marinade,of roken met eiken,of druivensnippers,of beuken ,moet ik nog over denken,druivensnippers zou volgens een poolse slager heel lekker moeten zijn.maar het eiken heeft in de drank gezeten ,dus?nog effe denken.?
Ziet er goed uit Troet. Maar zijn dat geen schollen met die oranje stippen?
Ja dacht ik ook gelijk. Het is 3.34 uur in de nacht en het water loopt mijn bek uit. Gauw een pilsje halen en kijken wat de staat van Lummelientje”s koelkast is.
Wat je eet en drinkt ben je.en of het een schol is of tong het is lekker en gezond,en Troet vertrouw ik toe dat hij lekker is.en Lummel zo laat eten krijg je een pens van,en dan zeggen ze komt vd drank.???
Heb gisteren mijn rookvat uitgeprobeerd,is een sucses,nog een kleine aanpassingen en dan gaan over een maandje of zo de hammen er in.?
Chris probeer het eens met appelhout dat geeft een heel aardige geur en smaak .
appelhout dat geeft een heel aardige geur en smaak .
Oei, Chris. Ga je nou een appelboom omzagen of als een gek al je appelbomen snoeien... ? haha (Pas op met trappetjes he)? 😉
Zal eens kijken of ik daar aan kan komen.een poolse slager adviseerde ook druivenhout.
Gaat vast lukken .
Ik vraag nooit vergunninge,had ik ook niet voor de groensecter,ilegaal hoveniers bedrijf,werd ook afgekeurd toen ze het vonden.dus weer een hobby minder.???