Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 12 / 64

Murmillo
Berichten: 2692
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Na 3 dagen kotsziek te zijn geweest,  trakteer ik vandaag het gezin maar eens op steaktartare van ree. 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Zit als noodgedwongen vegetariër  te kwijlen, Bauke. Heeft vast goed gesmaakt! Cheers man! 😉

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

WAT is een vegitarie”er,nooit van gehoort is dat zo iets als dinosaurus.??

 

 

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ik maak bijna elke dag tjap tjoy.

5 rawits vijzelen

een duim gember fijnsnijden

bij de rawits vijzelen

een half bolletje knoflook erbij vijzelen

en dan de wok heetstoken

de olie erbij

heet laten worden

het vlees gaar bakken

dan de keukentimer gebruiken:

1 minuut de wokgroenten erbij en blijven omscheppen, geen seconde langer

dan het kruidenmengsel erbij

1 minuut, geen seconde langer

dan maizenapapje erbij, doorroeren, klaar

een chinees die lekkerder maakt heb ik nog niet gevonden.

Varieren doe je met de woksausjes die je toevoegd, ik noemde het gember/knoflook mengsel, maar de mogelijkheden zijn legio

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

dit was recept voor 1 portie

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

meer dan 2 porties maak je niet per keer, of je moet een andere gasaansuiting hebben, met meer power

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

wokken is de groenten al sissend gaar maken in 2 minuten

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

"een chinees die lekkerder maakt heb ik nog niet gevonden."

klopt niet

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

een chinees die lekkerder en goedkoper maakt heb ik nog niet gevonden. - klopt wel

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ik heb een waar ontzag voor de Chinezen.

Er is geen volk dat in elk land in elke provincie in elke stad in elke wijk een restaurant kan runnen,

 

Beantwoorden
Berichten: 92
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

er was een stel NLers dat in Zurich een restaurant openden

dat leefde niet lang

en ik hoorde van een NLer die op Ibiza een snackbar opende, ook geen lang leven

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2692
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Gemarineerde kip, zelfgemaakte woksaus, broccoli, pinda's.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Forel uit de oven,paprika’s gebakken,en salade.met basmatirijst.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

John wil je met me trouwen? 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Met Adriana wil ik trouwen. Nu maar de Jap leegkopen via thuisbezorgd.nl 

altijd op dit forum heb ik honger, dorst of ben bezopen. Heb je het dan? 

Beantwoorden
Pagina 12 / 64
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?