Na 3 dagen kotsziek te zijn geweest, trakteer ik vandaag het gezin maar eens op steaktartare van ree.
Zit als noodgedwongen vegetariër te kwijlen, Bauke. Heeft vast goed gesmaakt! Cheers man! 😉
WAT is een vegitarie”er,nooit van gehoort is dat zo iets als dinosaurus.??
Ik maak bijna elke dag tjap tjoy.
5 rawits vijzelen
een duim gember fijnsnijden
bij de rawits vijzelen
een half bolletje knoflook erbij vijzelen
en dan de wok heetstoken
de olie erbij
heet laten worden
het vlees gaar bakken
dan de keukentimer gebruiken:
1 minuut de wokgroenten erbij en blijven omscheppen, geen seconde langer
dan het kruidenmengsel erbij
1 minuut, geen seconde langer
dan maizenapapje erbij, doorroeren, klaar
een chinees die lekkerder maakt heb ik nog niet gevonden.
Varieren doe je met de woksausjes die je toevoegd, ik noemde het gember/knoflook mengsel, maar de mogelijkheden zijn legio
dit was recept voor 1 portie
meer dan 2 porties maak je niet per keer, of je moet een andere gasaansuiting hebben, met meer power
wokken is de groenten al sissend gaar maken in 2 minuten
"een chinees die lekkerder maakt heb ik nog niet gevonden."
klopt niet
een chinees die lekkerder en goedkoper maakt heb ik nog niet gevonden. - klopt wel
Ik heb een waar ontzag voor de Chinezen.
Er is geen volk dat in elk land in elke provincie in elke stad in elke wijk een restaurant kan runnen,
er was een stel NLers dat in Zurich een restaurant openden
dat leefde niet lang
en ik hoorde van een NLer die op Ibiza een snackbar opende, ook geen lang leven
Gemarineerde kip, zelfgemaakte woksaus, broccoli, pinda's.
Forel uit de oven,paprika’s gebakken,en salade.met basmatirijst.
John wil je met me trouwen?
Met Adriana wil ik trouwen. Nu maar de Jap leegkopen via thuisbezorgd.nl
altijd op dit forum heb ik honger, dorst of ben bezopen. Heb je het dan?