ziet er lekker uit..... ik ga ook maar eens wat experimenteren...
Houd je wel alle ingrediënten in de wok Jan!
Mijn Paella pan pas precies. Was ook altijd lastig op een wokbrander van het fornuis, dus eerdaags weer eens een lekkere paella maken.
Gaaf! Maar voor paella wel oppassen dat het niet te hard gaat, als je met risotto werkt tenminste. Ik zag laatst ergens een plaatje van een paella op de Green Egg ?
Eerst direct alles aanzetten en dan indirect garen ?
Er is een speciale paella pan maar die is niet zo groot en veel dieper. Enige nadeel is dat de handgrepen van mijn pan net op de rand blijven hangen.
Geen risotto rijst maar bomba voor paella Jan.
De bereiding van Bomba is volgens mij hetzelfde toch? Ik kocht de ingredienten vroeger altijd bij spanjewinkel.nl ik heb het al jaren niet meer gemaakt.
Zal eens kijken of ze nog bestaan 🙂
Jammer, ik zie geen ingredienten meer. Wel echte spaanse hammen ?
Qua bereiding zal er niet veel verschil inzitten dat denk ik ook. Spaanse hammen ?
Had ik me voorgenomen vandaag een Netflixdagje te houden en verder helemaal niks, draaien er ineens weer 2 kippen aan 't spit ?
AL mijn eigen bier ligt op de zaak, dus zit nu aan de Zatte van brouwerij 't IJ. Voelt toch een beetje als vreemdgaan ?
Ik ben nooit vreemd gegaan kon ze meestal al???maar vandaag lekkere piza van schoonzusje,wel zelf gemaakt.met biertje(ik weet het moet eigenlijk met wijn) maar heb er gelijk ook maar een paar zelfgestookte bij gedronken,als ik dan een cultuurbarbaar ben wil ik ook een goeie zijn,maar was wel lekker.en verdiend heb weer 16 ltr van 42% uit de ketel getrokken.???
Nasi is ook wel weer eens een goed idee! Volgens mij heb ik alles wel in huis ?
Mijn Crown dit weekend gaat niet door. Het etentje met vrienden wordt verzet vanwege het weer.
Nasi maken op de Green Egg kan ook! Ik heb in de keuken een dikke wokbrander ingebouwd zitten maar die hitte blijft teleurstellend. Nooit kreeg ik de hitte die wokrestaurants gebruiken.
Heb je wel een gietijzeren wok Jan? Die anti aanbak dingen die werken hier ook niet. Voor mijn stoofpotjes e.d. heb ik wel een dutch stove en die gebruik ik graag, voor de biefstuk had ik een redelijke pan (dacht ik) maar ik heb nu voor de biefstuk van de ree de gietijzeren skillet van green egg gebruikt op de grootste gaspit... wat een verschil... ga morgen op stap voor een gietijzeren wok...
Hey les Paul,
Ik heb de carbon steel wok van Green Egg, werkt erg goed. Hij moet wel net als gietijzer geolied worden opgeborgen anders komt er roest in.
Voor stoofpotjes heb ik ook een Dutch Oven, die zet ik ook op de bbq. De Skillet staat op het verlanglijstje, die wil ik nog heel graag ?
De Carbon Steel Wokpan is geschikt voor de Big Green Egg Large – XL – XXL
helaas heb ik de Small?
Gisteren lekker macaronie,vandaag bamie met zelfgemaakte sambal en knoflook uit het zuur.?
Vrijdagmiddag lunch 2.0 @stookwinkel ?
Jan jij hebt echt een goed leven?ik brocolischotel met gehakt in roomsauce uit de oven,met basmatirijst 10 teentjes knoflook uit het zuur.en selderijsalade en om het weg te spoelen een maaskantje.