Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 55 / 64

Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Gekookt wel idd. Maar ik kook ze voor, druk ze plat met de vork en dan gaat mijn oliemengsel met rozemarijn, knoflook en zeezout er overheen. Dan krokant bakken in de oven en nogmaals olijfolie er overheen sprenkelen. Hier willen ze niet meer anders. En het hele huis gaat er heerlijk van ruiken ?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Oh ja, de salade van watermeloen, verse basilicum en feta is ook een aanrader. 3 ingredienten en de gasten zijn er lyrisch over!  Vega tip Erik ?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Je hebt hem ook perfect gegaard! 65ºC kerntemperatuur?

Morgen staat er een beer can chicken op het programma.

Een tip voor de beercan, drink er een paar slokken uit of warm hem iets voor. Anders duurt het vrij lang voor hij gaat stomen ??

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

???ziet er erg lekker uit.wat een slecht leven hebben wij he???

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ja vreselijk. We moeten ook al zelf ons drinken maken ?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik heb  zo'n bak met gaatjes en daar staat een zogenaamd blikje/bekertje op wat je moet vullen en dat  is al een stuk kleiner dan een normaal blikje. Ik wil er ook nog wat smaakmakers aan toevoegen. Alleen wordt het een dagje uitgesteld want er komt iets tussen (wat ook helemaal niet vervelend is ?)

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Die aardappeltjes ga ik ook eens proberen ??

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ja Jan de elende houd niet op?ik denk dat ik vandaag wat Turks te eten krijg,Adriana is met een Turkse vriendin Turkse piza’s aan het maken en weet wat nog meer de vriendin is gek op mij ze heeft tegen haar man gezegd als Adriana van mij gaat scheiden trouwt ze met mij?dus zal wel wat lekkers krijgen?zijn echt lieve mensen.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Restje vlees van gisteren. Geinspireerd op Vitello Tonnato maar dan van varkensvlees inplaats van kalf. Er was nog pesto over en ik heb er een tonijnmayonaise bijgemaakt. Prima lunch!

 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ziet er heerlijk uit.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Als Adriana dadelijk naar huis kompt en zecht dat ik niet nuchter ben kan ik met eer en geweten zeggen jawel ik heb nog niets gegeten ik zit op die piza’s te wachten.??je gaat eerder dood vd dorst als van eten?

Beantwoorden
Berichten: 1677
(@wiliam)
Noble Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

En dan zie ik dat eten, kijk naar mijn boterham met belegen kaas en denk “Bwa, gelukkig hebben we de foto’s nog”, en schiet meteen naar de mosterdpot. (Lijkt het ook nog iets)

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ja het is gemeen om zo iets te plaatsen,je krijgt er alleen meer honger door.?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Vandaag heb ik het ook op een uitsmijtertje gehouden, niks mis mee ?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2692
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Lekker zeg weer al die foto's. Lief ook om Harry een te schenken.

Beantwoorden
Pagina 55 / 64
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?