Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 63 / 64

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ziet er weer uit als een geslaagd experiment ?

Β 

Beantwoorden
Berichten: 113
(@knooier)
Estimable Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden

Niks spectaculairs. Gewoon lekker eigengemaakte erwtensoep met soldaatjes. Heerlijk. En tijdens het wachten een Limburgse rijstevlaai gebakken. Morgen voor de liefhebbers de helft bespuiten met slagroom en afwerken met geraspte chocola.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Lekker Jan...

Β 

Na een wandeling:

Β 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Heerlijk he die herfst! Ik krijg trek in paddestoelen!Β 

Zojuist heb ik 2 mooie hertentournedo's op. Zelf gesneden van de haasjes van Beef&Steak πŸ™‚

En omdat het herfst is en het zo goed combineert met wild een Bio Dubbelbock uit eigen brouwerij! Natuurlijk met Bio ingredienten van Bio Brouwmaat ??

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De herfst is zeker ook bij mij favoriet. Gisteren een Vlaamse stoofpot gemaakt met sukade van een goede slager (is heel wat anders dan van de supermarkt) en Trappist dubbel. Vandaag gaan we hem pas eten want dan smaakt het nog lekkerder. We drinken er ook maar een Trappist bij ?

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Stoofpotten ben ik ook groot fan van. Ik heb een Dutch oven die ik niet alleen op de bbq gebruik maar ook gewoon in de keuken.

Een goede sukade van de slager is een enorm verschil met de supermarkt. Ik bak de Flat Iron steak van beef en Steek als biefstuk, en het heeft zoveel meer smaak dan gewone ossehaas. Eigenlijk is het sukade. Maar probeer je dit met de sukade uit de supermarkt dan is het niet weg te kauwen.

Ik heb net een bestelling bij je geplaatst. We gaan weer een Saison maken voor het voorjaar in te luiden ?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik zag hem net binnenkomen, thanks!

Jij denkt alweer aan het voorjaar Jan hahaha. Ik hoop nog op een mooie herfst en goede winter en hoop dat de wintersport door kan gaan, zag op de webcam dat het gisteren flink is gaan sneeuwen daar.

Je bent wel mooi op tijd met brouwen, kan hij nog rijpen en ontwikkelen.Β 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Heerlijk! Het is een prachtig seizoen.

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dat ziet er weer super uit, ik weer inspiratie voor morgen ?

Β Eigenlijk heb ik nog bier genoeg, ik drink steeds minder.... maar het blijft leuk om te doen. Christmas Ale heb ik ook nog, ruim een jaar oud en is nu heerlijk. Net als de Dubbelbock, die is echt heel goed ?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Steeds minder? Hoe kan dat nou?Β 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hij wordt oud Bauke ?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hij wordt oud Bauke ?

Haha. We moeten voorkomen dat onze directeur het verkeerde voorbeeld geeft.

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik moet mijn gewicht in de gaten houden, en niet teveel drinken werkt bij mij beter dan op mijn eten letten πŸ™‚ maar dat wil niet zeggen dat ik helemaal droog sta hoor ?

Beantwoorden
Pagina 63 / 64
Deel:

Β©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?