Vooruit dan maar, ook een labeltje voor de allereerste "Whisky" die ik, of ja wij gemaakt hebben.
Mooi, het is bijna een oorkonde 🙂
Mooi verwoord.
Haha, de eerste slok na die 28 dagen voelde wel een beetje als het slagen voor een cursus.
ik weet nog goed mijn eerste slok eigen witte hond...... dacht gelijk dat wordt niks. Maar na een jaar op vat.... erg lekker.
Dan had je waarschijnlijk je mouten van een andere leverancier dan ik 😉 , Versie 1.1 was als witte hond ook al prima te drinken.
Was met vloeibare moutextract en een groot deel toegevoegde glucose hahaha. Dat dus nooit meer.
Eerst Robbert in tranen, nu ik.
Eerst Robbert in tranen, nu ik.
hahaha! we bezorgen die arme man veel verdriet als zijn trouwe maar toch soms opstandige leerlingen. 🙂
ik weet nog goed mijn eerste slok eigen witte hond...... dacht gelijk dat wordt niks. Maar na een jaar op vat.... erg lekker.
Was die witte hond na dat jaar niet enorm verkleurd?
Je hebt mijn order binnen hoor Erik!
Ik ben zeer geinteresseerd in de smaakverschillen die je gaat ervaren bij de verschillende soorten hout. En vooral ook wat die walnoten doppen in godsnaam voor eindproduct gaat opleveren :p
De gedachtegang van de walnoten is dat deze een houtige zachte smaak geven en een een prachtige gouden kleur, aldus de stookcoach (Robbert), door de lijsten of schotjes te gebruiken wordt er meer looizuur geïntroduceerd en krijg je meer een smaak van een ongebruikt vat.
Dat en het is iets waar je bij bijna iedere supermarkt aan kunt komen, dat vind ik ook wel weer een voordeel voor een beginner.
Zeker Bauke, maar aan de andere kant is het alleen maar mooier als we wel een keer luisteren 🙂
Zeker Bauke, maar aan de andere kant is het alleen maar mooier als we wel een keer luisteren 🙂
Haha indd. Maar hem kennende, geniet hij ook wel van al onze stommiteiten.
Bauke bedankt voor de order 🙂
De witte hond was na een jaar heel mooi gekleurd maar ook een stuk gekrompen hahaha.