Heb (nog) niet zo,n ketel probeer het wel
In ieder geval bedankt
Het zijn wel recepten die op een alquitara , potstill , alambiek behoren gemaakt .
Met een kolom apparaat hou je wei ig smaak over .
Het salmiak Recept os een maceraat recept dus daar hoef je niet nog een over te halen dus zal je met een granen brandewijn als basis alcohol een zeer goede smaak overhouden .
Wat een heerlijke recepten staan er weer.....
Dank Robbert ?
Deze recepten zijn ook geschikt voor alquitara.
Vandaag een zakje salmiak binnengekregen . .
(Hij is goed ,,,?)
Geeft weer leuke perspectieven .
Aangezien momenteel mijn telefoon waarmee ik filmpje maak muurvast zit en helaas 2 tiny's (cherrybrandy en Curaçao likeur )en whiskey filmpje daardoor even op zich laten wachten zal ik proberen met een ander toestel een inval / plaatsvervangende tiny te maken van een recept met salmiak .
De salmiak van Pit is zuiver salmiak poeder (Ammoniumchloride) zonder toevoegingen, staat op hun site..
Ik maakte salmiak altijd zelf en wist niet dat pit pit het verkocht ook nooit naar gezicht ..
Robbert, je maakt me een beetje gek met al die leuke, mooie en lekkere recepten.
Ik zet ze op papier en print ze maar uit want ik wil natuurlijk niets missen.
wat heb ik nog een mooie projectjes te doen de komende tijd.
dit met dank aan ....... Robbert natuurlijk??