Ja. Dat schuim daar ben ik al achter gekomen...
En dat stop je ook niet zomaar eventjes,.....
?
Dus in bakje zetten is sowieso weer een goede tip.
IS het niet makkelijker om paar kilo rijst te koken en rijstwijn te maken ?
Is vrij bewerkelijk nog, Rob.
Wel leuk om eens te zien hoe een Koreaanse rijstwijn wordt gemaakt:
Als je wat tijd hebt is het niet moeilijk en Je heb er weinig voor nodig .
Die voeding, die heb ik dus niet...zou dat ook met iets anders kunnen??
Nasi daar gaan elke dag kilo's van de vuilnisbak in, en gist lukt ook wel.
Nav mijn antwoord in vervolg stookwijn drinken, zie ik dat het hier weer te lezen is??
Topic stuk?? Zal wel corrona de schuld van zijn…
Sorry wij noemen rijst nasi, dus ik bedoel ook witte rijst.die speciale gist die heb ik niet en kan ik ook niet aankomen. De rijst drogen gaat zeker lukken in de zon, eerst wat uitproberen hoelang om de binnenkant zacht te houden.
Dus gaat het ook lukken met bakkersgist en een plastic 6 liter bak/pot ?? En hoeft er dan verder geen voeding bij??
Het filmpje gaf aan dat er zuurstof bij moest komen door er een lap op te leggen, dus geen waterslot erop want die sluit juist zuurstof af??
Bedankt voor de hulp voor zover
,?
Test corrupt topic tijdens de upgrade... En het werkt weer!
Stephan reanimeerd topics!!!
Test corrupt topic tijdens de upgrade… En het werkt weer!
Stephan reanimeerd topics!!!
Top BHVer
Ik drink soms mijn stookwijn van 20%abv. Ik filter de stookwijn over actieve kool en voeg er passievruchtensiroop aan toe.