Wat tequila op eiken snippers laten staan totdat het een lekker kleurtje heeft. Ik denk als je het een paar dagen mee laat gisten dat het al voldoende smaak afgeeft. Maar heel zeker weet ik het niet want ik heb nooit bier met eiken snippers gemaakt.
Graag reactie?niemand heefd zelf eiken likeur gemaak. weet iemand waar kan ik limonschil kopen.
Tequilla essence wordt vaker in bier gebruikt bij mexican style beer Daarom heb ik van Prestige naast de 20 ml ook de literverpakkingen in het assortiment.
Als ik wil honing toevoegen moet het flam uit.
is dat btekent dat ik moet 60 min wachten dan de het bier mag in de vergistng vat pompen of mag ik direct na honing pompen?
Mag direct als het van de kook af is. Daarna koelen en in het vergistingsvat.
En hoefd ik niet over 60 min iets doen. volgens recept honing 60 min is.
Wat is dan 60 minuten volgens het recept?
Geen idee, maar "vlam uit" betekent dat je het toe moet voegen wanneer je klaar bent met koken en de vlam (of in dit geval de elektriciteit) uit zet.