Meldingen
Alles wissen

All grain tequila lime saison recept

Pagina 2 / 2

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Wat tequila op eiken snippers laten staan totdat het een lekker kleurtje heeft. Ik denk als je het een paar dagen mee laat gisten dat het al voldoende smaak afgeeft. Maar heel zeker weet ik het niet want ik heb nooit bier met eiken snippers gemaakt.

Beantwoorden
Berichten: 56
Topic starter
(@alireza)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Graag reactie?niemand heefd zelf eiken likeur gemaak. weet iemand waar kan ik limonschil kopen.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Tequilla essence wordt vaker in bier gebruikt bij mexican style beer Daarom heb ik van Prestige naast de 20 ml ook de literverpakkingen in het assortiment.

Beantwoorden
Berichten: 56
Topic starter
(@alireza)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Als ik wil honing toevoegen moet het flam uit.
is dat btekent dat ik moet 60 min wachten dan de het bier mag in de vergistng vat pompen of mag ik direct na honing pompen?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Mag direct als het van de kook af is. Daarna koelen en in het vergistingsvat.

Beantwoorden
Berichten: 56
Topic starter
(@alireza)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

En hoefd ik niet over 60 min iets doen. volgens recept honing 60 min is.

Beantwoorden
Berichten: 56
Topic starter
(@alireza)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wat is dan 60 minuten volgens het recept?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Geen idee, maar "vlam uit" betekent dat je het  toe moet voegen wanneer je klaar bent met koken en de vlam (of in dit geval de elektriciteit) uit zet.

Beantwoorden
Pagina 2 / 2
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?