Wanneer je nu op je Tilt kijkt zal het wellicht nog meer zijn. En daar hoef je helemaal niets voor te doen, alleen maar geduld oefenen.
Klopt, leuk he.
Naja niets niets, ik moet wel helemaal op mn telefoon kijken he ???
Volwassen mannen speelgoed is het 🙂
Mannen willen speeltjes, daar kunnen we niets aan doen.... 🙂
Update: het waterslot pruttelt nu aan een stuk door .
SG 1.045 bij een temperatuur van 32,8 graden.
Gaat hard!
Ben benieuwd of hij onder de 1000 komt. Is mogelijk
Ik ben ook erg benieuwd, zou wel mooi zijn SG 1.000 of eronder.
Het begint in de ruimte nu echt naar stookwijn te ruiken.
Lekker man!
De melasse vergisting gaat rap zeg.
SG 1.034 temperatuur 32,8.
Voorbewerken met Amelyse en een goede gist gebruiken maakt echt het verschil.
Top zeg! Hoe vaak heb je vandaag gekeken? 326 of 483 keer?..... wahaha 🙂
Het zou in 2 dagen klaar kunnen zijn en de derde dag uit gegist
Ik zou het lekker laten staan. Heb op veel verschillende sites gelezen dat de wat tragere fermentatie betere, vollere smaak geeft.
Wordt druk bij jou van het weekend zeker? Met ophalen bedoel ik.
Nee dat is volgen weekend , dinsdag komen de jerrycans en de melasse aan vrijdag de 26ste begin maken met aftappen.Dit weekend rum stoken
Ok! Mijn ouwe hersenpan liet mij even in de steek. Haha.
Zo te lezen jong van geest hi hi
Dank je stookbroeder?