Meldingen
Alles wissen

Rum van melasse stoken

Pagina 7 / 86

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Wanneer je nu op je Tilt kijkt zal het wellicht nog meer zijn. En daar hoef je helemaal niets voor te doen, alleen maar geduld oefenen.

Beantwoorden
Berichten: 385
(@techneut)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Klopt, leuk he.

Naja niets niets, ik moet wel helemaal op mn telefoon kijken he ???

Volwassen mannen speelgoed is het 🙂

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Mannen willen speeltjes, daar kunnen we niets aan doen.... 🙂

Beantwoorden
Berichten: 385
(@techneut)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Update: het waterslot pruttelt nu aan een stuk door .

SG 1.045 bij een temperatuur van 32,8 graden.

 

Beantwoorden
Berichten: 562
(@hillbilly)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Gaat hard!
Ben benieuwd of hij onder de 1000 komt. Is mogelijk

Beantwoorden
Berichten: 385
(@techneut)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik ben ook erg benieuwd, zou wel mooi zijn SG 1.000 of eronder.

Het begint in de ruimte nu echt naar stookwijn te ruiken. 

Beantwoorden
Berichten: 562
(@hillbilly)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Lekker man!

Beantwoorden
Berichten: 385
(@techneut)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De melasse vergisting gaat rap zeg.

SG 1.034 temperatuur 32,8.

Voorbewerken met Amelyse en een goede gist gebruiken maakt echt het verschil.

Beantwoorden
Berichten: 562
(@hillbilly)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Top zeg! Hoe vaak heb je vandaag gekeken? 326 of 483 keer?..... wahaha 🙂

Beantwoorden
Berichten: 669
(@pinodestoker)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Het zou in 2 dagen klaar kunnen zijn en de derde dag uit gegist 

Beantwoorden
Berichten: 562
(@hillbilly)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik zou het lekker laten staan. Heb op veel verschillende sites gelezen dat de wat tragere fermentatie betere, vollere smaak geeft.

Wordt druk bij jou van het weekend zeker? Met ophalen bedoel ik.

Beantwoorden
Berichten: 669
(@pinodestoker)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nee dat is volgen weekend , dinsdag komen de jerrycans en de melasse aan vrijdag de 26ste begin maken met aftappen.Dit weekend rum stoken

Beantwoorden
Berichten: 562
(@hillbilly)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ok! Mijn ouwe hersenpan liet mij even in de steek. Haha.

Beantwoorden
Berichten: 669
(@pinodestoker)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Zo te lezen jong van geest hi hi

Beantwoorden
Berichten: 562
(@hillbilly)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dank je stookbroeder?

Beantwoorden
Pagina 7 / 86
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?