Meldingen
Alles wissen

Whiskey mash


Berichten: 11
Topic starter
(@philipe)
Active Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Beste medestokers,

ik zit met een vraag ivm met mijn whiskey mash. Heb deze gemaakt zoals in het filmpje op YouTube van stookwinkel. Nu heeft deze 2weken liggen gisten. Nu ben ik gisteren begonnen met het uitfilteren van de mash, nu hij ruikt beetje rokerig zoals de mout. Nu heb ik er mij ook aan gewaagd om van deze te proeven echter smaakt hij beetje licht zurig. Wilt dit nu zeggen dat de mash mislukt is? Of is dit normaal? Het is nu de eerste keer dat ik zo whiskey probeer dus heb geen id hoe de mash zou moeten smaken? Want ik weet dat er inderdaad verschillende manieren zijn om whiskeymash te maken. Ben nu begonnen met de makkelijkste manier om me zo beetje bij beetje zelf op te leren?

 

mvg

fluppe

Beantwoorden
1 reactie
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dit gaat helemaal goed. Rokerig en zurig is precies zoals het hoort te ruiken ?

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?