Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Sebas(bassien)

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Sebas(bassien)

@bassien

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 3
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Koeling alquitara in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Het blijft een emotioneel moment als je nieuwe ketel voor het eerst gaat lopen 😢

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Direct fijnstoken rumwash? in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Misschien domme vraag hoor maar staat ie wel binnen? (Of inboedel geval op kamer temperatuur?

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Mijn 10L Alquitara 🙂 in het forum Mijn installatie 4 jaren, 6 maanden geleden

    Goeie dag hs
    Persoonlijk zou ik de koeling eerder aanzetten. Ook zou ik langzamer aan naar de temperatuur komen. Stoken is niet een kwestie van snel snel. Ook 4x rum stoken vind ik veel. Ik stook 1x ruw en 1x af. Zelf heb ik een 50 liter ketel en die laat ik druppelen (geen stralen) zo hou ik me alcohol (naturellen alcohol) schoner. Ik stook vaak…[Verder lezen]

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Direct fijnstoken rumwash? in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Nuh 3 weken is inderdaad geen turbo.. 😂 tenzij hij in winterslaap was🥴

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Koeling alquitara in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    (Poging twee voor de foto)
    Dank jullie wel voor de hulp. Ik heb alles binnen en ga vanavond dit kleine keteltje uit proberen

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Direct fijnstoken rumwash? in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Dat turbo schrok mij ook een beetje af stoken (zeker rum) hoeft wat mij betreft niet turbo, het moet met geduld en liefde

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Direct fijnstoken rumwash? in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Dan toch maar in tweeën stoken. Al bubbelt het vat na drie weken nog steeds. En dat met Turbo Yeast 🤔.

    Quote

    Gebruik je geen rum gist? Ik ben dan benieuwd (maar weet Robbert wel) welke impact dit heeft op de smaak

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp En? Wat heb jij vandaag gedaan? in het forum Het Café (praathuis) 4 jaren, 6 maanden geleden

    Uhhh gewerkt? Offertes gemaakt , en tot 2200 op een pakketje zitten wachten die niet kwam ? (Op mijn bedrijf)

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp werken met een essence in het forum Stookforum 4 jaren, 6 maanden geleden

    Deze ga ik ZEKER onthouden dank je pikketanus

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Hulp nodig, eindproduct met chemische geur/smaak in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Wat ook nog een rol zou kunnen spelen zijn de Citroenen zelf. Ik gebruik alleen biologisch spul zodat ik niet hoef te boenen …

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Hulp nodig, eindproduct met chemische geur/smaak in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Leuk dat je het zelf bent gaan maken! Zo hoort het ook 😉 de stookjes die je gemaakt hebt en mislukt zijn kun je nog proberen te redden met een ozon generator zie onderstaande
    Ozon generator

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Direct fijnstoken rumwash? in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Ik kies er eigenlijk altijd voor om in tweeen te stoken , zo haal ik er in mijn geval, meeste wat ik er in wil uit.

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Slechte smaak in het forum Het Café (praathuis) 4 jaren, 6 maanden geleden

    Alchemist, dank je voor de goede tip, ik ga dat eens proberen om te kijken of ik zo wat kan leren herkennen van smaken

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan reageerde in het onderwerp Slechte smaak in het forum Het Café (praathuis) 4 jaren, 6 maanden geleden

    Dan vind ik het nog steeds allemaal goed en lekker 😂 dat is een beetje mijn probleem geloof ik

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebastiaan heeft het onderwerp Slechte smaak aangemaakt in het forum Het Café (praathuis) 4 jaren, 6 maanden geleden

    Ik heb een niet zo’n verfijnde smaak. Is er een manier om hier beter in te worden?

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Sebas(bassien) en Profielfoto van munckerikmunckerik zijn nu vrienden 4 jaren, 6 maanden geleden

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    Profiel van Sebas(bassien) is geüpdatet 4 jaren, 6 maanden geleden

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    bassien reageerde in het onderwerp Ideeën opdoen in het forum Mijn installatie 4 jaren, 6 maanden geleden

    Goede morgen Stefan. Wat leuk dat je ook gaat beginnen met stoken/ zelf bouw. Ik zou klein beginnen , dus met een 10 liter ketel. Zo kun je ervaring opdoen, leren, verbeteren en daarna, als het bevalt, groter gaan. Zelf ben ik te lui om aan zelf bouw te doen en heb een aantal ketels van jan (Stookwinkel.nl ) rond 42 lijkt mij best wel groot maar…[Verder lezen]

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    bassien reageerde in het onderwerp Koeling alquitara in het forum Stooktips 4 jaren, 6 maanden geleden

    Dank je , ik ga zoeken (en kopen) 😉

  • Profielfoto van Sebas(bassien)

    bassien reageerde in het onderwerp Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! in het forum Stookforum 4 jaren, 6 maanden geleden

    Super top werk mannen! Ik weet hoeveel werk het is . Lekker door gestampt! Enige puntje is als ik hem op me iPhone open dan zie ik linksboven de foto van de gene die de discussie start over de tekst heen (zie bijlage)

  • Meer laden
Profielfoto McCorner Profielfoto Sjefman

Registreer nu!

Wie is online?

Nieuwste topics

  • Te koop: T500 reflux in rvs. Volledige uitrusting , fermentatiekast, alle toebehoren, aparte koolstoffilterkan, alle mogelijke toebehoren om te distilleren o.a. vaten, alcoholmeters manueel en elektronisch, enz bod vanaf 350,00 €

    Door computerfelix 3 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Wie is Wijnand?

    Door Wijnand 4 dagen geleden

  • Recepten

    Door StookSmurf 6 dagen geleden

  • Gevraaagd: het "klassieke" deksel voor T 500

    Door 62vette 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens