Vond forum berichten leuk
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rumo inderdaad het is zeker niet een recept van mij. Ik gebruik uitsluitend verse producten nooit eindproducten . En zeker niet met zout en commerciële stabilisators en conservering middel. Roggebr... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
een nieuwe kandidaat stoker Hallo beste stokers. Zojuist een nieuwe hobby ontdekt en dat was tijd ook, veel te veel tijd over. Al jaren brouw ik een suiker wash voor mijn aquarium, daar ging het niet om de alcohol maar om de CO2... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Uitdaging! Recept voor sugarwash, max. 1 ding bestellen. Ik gebruik ongeveer dezelfde hoeveelheden maar ik doe iets minder water in mijn pan, nl. 5l. Het duurt een beetje voordat die 25l water afgekoeld is naar 22°C. Daarom zet ik water in de koelkast of di... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Uitdaging! Recept voor sugarwash, max. 1 ding bestellen. @bazzh Goed zo. Eerste stap naar kwaliteit en smaak. Vond de turboalcohol meteen al vies dus overgestapt op Bruggeman. Minder opbrengst, smaak veel aangenamer. Suikeralcohol maak ik niet meer, dankz... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Uitdaging! Recept voor sugarwash, max. 1 ding bestellen. @bazzh allereerst je haalt Max 510 gr alcohol per kilo suiker of wel 646 ml puur alcohol of 703 ml 92%. 5,5 kilo suiker geeft dan 3,85 l van 92 % na destilatie . 1 liter alcohol weegt 789 gr. Je... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda @bazzh wanneer het magnesium zout zweem is kum je klaren . In andere gevallen koper delen in ketel met zuur reinigen en dan opnieuw destilleren. |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken @bazzh Dag Bass,laat me iets weten en geniet van de feestdagen, ik wens je ook gelukkig nieuw jaar toe. met veel stookgenot |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken @bazzh welkom Bas Cheers alvast Groet, @ndré😎🥃 |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken ijsmachine klinkt ideaal en binnen mag ik niet van mijn ega dus je moet wat 🙄 |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Aangenaam kennis te maken @bazzh nou heb ik reeds enkele malen ode of witte wijnen gestookt tot een brandy maar niet met een T500 of Vevor-equivalent. Voor cognac gebruikt men officieel een Charentaise ketel. Heb ik niet maar... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |