-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Pruimen en de aangewakkerde angst." – 2 jaren, 7 maanden geleden
@betyar als de pitten heel zijn gebleven hoef je niet zo zorgen te maken . Doe ook een voorstook waarbij je de temperatuur vasthoud op 65 graden. Ruim 40 jaar geleden ben ik begonnen en teste ik al op methyl… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Pruimen en de aangewakkerde angst." – 2 jaren, 7 maanden geleden
@betyar het zijn geen horror verhalen als je gewoon nuchter nadenkt . Laat de pitten heel en verwijder zoveel mogelijk . Bij kapotte pitten komt cyanide vrij dat eventueel bind met ethyl tot ethyl carbamaat . Bij hard Schillige vruchten/… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 2 jaren, 7 maanden geleden
@betyar bij ons al grootse deel oogst verwerkt . Ook al paar keteltjes gestookt. .
ik bruuk een Amerikaanse still van 135 liter .
-
McCorner antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen" – 2 jaren, 8 maanden geleden
@betyar welkom! Mocht je zelf geen pruimen hebben, stookwinkel heeft uitstekende pruimen concentraat. Heeft mij een heerlijke slivovitsj/palinka opgeleverd.