-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00" – 2 dagen, 2 uren geleden
@big-g Hey, ja ik ben er tot 13.00
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 4 dagen, 18 uren geleden
@big-g welkom en veel lees en stookplezier
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 5 dagen, 4 uren geleden
@big-g welkom op dit leuke forum
Cheers
Groet @ndré🥃😎 -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 5 dagen, 18 uren geleden
@big-g het lost inderdaad ook op in water op kamertemperatuur maar bij hogere temperaturen lost het sneller op en het help bij inverteren . Geinverteerde suikers ( mono saccharide )vergist sneller en met minder afval dan gewone tafel suiker. (Disaccharide) … Meer lezen»
-
tom182 antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 5 dagen, 18 uren geleden
@big-g leuk Guus, welkom op het forum. Hoe was het recept van de ‘father & son rum’?
-
tom182 antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 5 dagen, 18 uren geleden
@big-g door te verhitten met citroenzuur naar 80 graden inverteert je de suiker. Suiker is een disacharide. Door te inverteren splits je de suiker (sucrose) in glucose + fructose. Dat maakt het beter vergistbaar.
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Liquid Rye Malt Extract! En de Barrel 674 komt waarschijnlijk terug ?" – 1 week geleden
@big-g dit is een hele oude actie uit 2020 en is niet meer besxhikbaar helaas.. Ik heb enkel nog de zakken die nu op de site staan. Met gratis whiskygist als je er 2 neemt.
-
Stookforum antwoordde op het onderwerp "Liquid Rye Malt Extract! En de Barrel 674 komt waarschijnlijk terug ?" – 1 week geleden
@big-g welkom op ons leuke forum! De Barrel 674 wordt niet meer gemaakt. Maar ik heb een goed alternatief. Het moutextract in deze pakketten is dezelfde als die in de Barrel 674. als je 2 van deze bestelt heb je… Meer lezen»