Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Dr Oetker

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Dr Oetker

@dr-oetker

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Enkele beginnersvragen" – 1 jaar, 5 maanden geleden

    @dr-oetker je kan overal in maischen als je wil soeppannen, vatten of zelfs in een koelbox wordt het gedaan. Maar ik ben zelf wel zuinig op mijn alquitara keteltje.

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    @dr-oetker welkom en veel plezier! En pas op het is een verslavende hobby 😉

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    @dr-oetker een koperen ketel kun je wanneer deze niet oxidatie aanslag heeft  Gewoon met heetwater en vaatwasmachine reinigers schoonmaken. En daarna naspoelen. Wanneer er lichte aanslag us gebruik je azijnzuur of citroenzuur om te spoelen . Met zware oxidatie ,…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Willem2

    Willem2 antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    Hoi @dr-oetker , schoonmaken van een koperen ketel doe je gemakkelijk met azijnzuur: erin weken, of als je je patina niet wilt ruïneren, met een pannensponsje. Daarna een eerste stook met azijn zonder dat je koelt, en daarna één of…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    @dr-oetker zet nooit een ketel beslag dat staat te gisten op een koude of een warme vloer. De temperatuur in de gist ton moet gelijkmatig zijn onder en boven .

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    @dr-oetker welkom in ons midden. Je ziet het wel vaker bij gepensioneerd ze hebben in eens veel tijd maar denken dat ze niet veel tijd meer over hebben 😆 . Maar deze hobby kost nu eenmaal veel tijd(als je het…   Meer lezen»

  • Profielfoto van RummyDummy

    RummyDummy antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    @dr-oetker welkom op het forum! Mijn eigen idee en ervaring is om ook buiten te willen stoken wat natuurlijk goed gaat maar vond het uiteindelijk makkelijker en gebruiksvriendelijker om op zolder te gaan destilleren maar met alle ramen en deuren…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 1 jaar, 6 maanden geleden

    @dr-oetker let op dat je wanneer je supermarkt wijn koopt je  wijn aanschaf die op plaats van productie is gebotteld.export wijn uit bulk bevat stabilisators en concerverings middel wat het eigenlijk niet geschikt maakt om te destilleren. Waarom met producten…   Meer lezen»

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • Bazz rinus55 tom182

Nieuwste topics

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 12 uur geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 2 dagen geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 2 dagen geleden

  • Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00

    Door Stookforum 6 dagen geleden

  • Hans

    Door hnz 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens