Forum antwoorden aangemaakt
RE: De evolutie van het Stookforum respect voor de migratie @stepfan!! |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! alles staat bij mij iedere keer vast?♂️ , op ieder soort browser. doe ik wat verkeerd? |
In forum Moderator Club! |
4 jaar geleden |
RE: En? Wat heb jij vandaag gedaan? whiskey voor de 2x gestookt en op een grote fles gedaan met gerookte eiken snippers. 11,5 liter spiced rum uit het vat gehaald en weer gevuld met spiced rum... en nog een paar liter alcohol gestookt m... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: V.a Ma. 30 nov. Is Stookforum 5 dagen uit de lucht wegens migratie naar een nieuw systeem! succes met de upgrade ! |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Waar zit iedereen ????? Melissant op Goeree Overflakkee |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Peren 200 kg de vergisting gaat nu langzamer omdat het wat kouder wordt in de schuur. vorige week de suikers gemeten en haast alles is er uit!! |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor welkom edward! |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor hoi reno sucses en als je recepten hebt is wil je die ook graag delen ? |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Vragen n.a.v. eerste sugar wash Alcohol moet altijd verouderen voor een betere smaak te krijgen, de temperatuur 55 of 62 graden heeft geen invloed op je smaak van de alcohol. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Waarmee solderen jullie? hoi Erik jan Sowieso is een hard soldering een stevige verbinding , ik weet niet of er veel verschil in sterkte zit . zelf heb ik flux van griffon gebruikt flux 6 met zilver. ook koper/ koper solde... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Peren 200 kg ziet er goed uit , met wat voor alcohol heb je dit gedaan ? |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Peren 200 kg @robbert dank voor je advies!! ik heb de peren nu liggen op te rijpen. het toevoegen van suikers was ik niet van plan. Als gist wil ik de Fermentis SafSpirit C-70 gebruiken. wat bedoel je precies m... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor ha beginnende stoker , welkom ! hier nog een uit zuid holland zuid. |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Peren 200 kg het is 260 kg geworden twee soorten handperen 2/3 Conference en een 1/3 doyenne du comice. ik heb alles uitgezocht op rotte plekken ed en laat nu alles drogen en rijpen. een gedeelte laat ik rijpen ... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Peren 200 kg Met wat voor ketel stook je? @evds3? |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |