Forum antwoorden aangemaakt

RE: eerste stook is een feit.

Hahaha! Je moet ook geen 92% drinken ? al deed ik dat net perongeluk een nipje van geroosterde amandelen die ik heb staan. Ik dacht zoo die is sterk? dus ook bij mij zal er weinig tezien zijn op de sc...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: eerste stook is een feit.

Ook geen rare bijwerkingen gekregen? ?

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: eerste stook is een feit.

Ja ik ben ook zeer benieuwd naar de smaak over een aantal weken. Hier een lijst met recepten:

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: eerste stook is een feit.

Jip 2e stook zit er op laatste sugar wash had een vieze nasmaak dus die heb ik 2x gestookt.

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: eerste stook is een feit.

Ik heb de volgende bitter gemaakt. Zal van de week weer eens proeven? Kruidenbitter, bitter Ingrediënten voor ± 1 liter: 10 gram curaçaoschillen 1 gram salieblad 1 gram alantswortel 2 gram engelworte...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Vraagje voor shoppinglijst nieuwbouw.

Ja modular systeem is echt heel handig. Hier kan je nog wat inspiratie op doen: Hij heeft nog veel meer videos hier over.

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: Vraagje voor shoppinglijst nieuwbouw.

Op sommige dingen kan ik wel antwoord geven maar veel is persoonlijke keuze en klem me er niet op vast. Ik heb zelf een boiler van 15L en kolom van 54mm (2") diameter en ongeveer 110cm lang 1.5mm dik ...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: eerste stook is een feit.

Oh volgebds mij was het 8kg exuses. ?

In forum Stookforum

5 jaar geleden
eerste stook is een feit

Nou eerste stook is een feit. En dat werd tijd! In rond augustus heb ik een ketel gemaakt alleen geen wash/mesh. Ruim 4 a 5 weken geleden dacht ik hey, laat ik een sugar wash maken. Wel met turbo gist...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: slepend gist?

Zeker! Als ik daar in de buurt kom moet ik zeker even zo een lambiek bier proberen

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
RE: slepend gist?

Jullie zijn geweldig de gisting is gestart wat ik gedaan heb: Gister Verdunt naar 1.100, nieuwe gist er bij, citroenzuur en vandaag voedingszout. Ik zal de tips meenemen naar de volgende keren als ik ...

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
RE: slepend gist?

Dit wist ik dus ook niet ik ga hem zo verdunnen naar 1100 Gooi nog een zakje gist er bij en eventueel een banaan?

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
RE: slepend gist?

Dankjewel ik ga het toepassen Heb al weer een hoop geleerd vandaag ??

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
RE: slepend gist?

Thanks Dus 1 zakje koken in water afkoelen en 2 zakjes gist bij de (voeding) En idd verdunnen

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
RE: slepend gist?

Ja nja ik had me vergist in de suiker ? sg had ik idd gemeten ik kwam uit op 1.124 geloof ik?

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
Pagina 1 / 2