Forum antwoorden aangemaakt

RE: Moutwijn filteren

Ik heb nu een test staan, 6 kg mout die heb door een moutmolen geplet. Ca 10 liter water van 60 graden. Heb em een kwartier laten staat zodat de suikers oplossen in het water. Aangevuld met koud en wa...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Berenburg kruiden

op 30 % doe ik dat, daarna leng ik het verder aan met alcohol van 30 %. Hij is dan eigenlijk gelijk al lekker maar na een week smaakt hij nog beter. Hoe langer hij staat hoe lekkerder hij wordt. Wel b...

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Berenburg kruiden

Ik gebruik de kruiden na hendrik beerenburg. Deze doe ik in een weckpot met 1,5 liter alcohol. Na 2 week trekken en niet draaien leng ik het aan met alcohol tot 6 liter. DAn is hij erg lekker.

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Pagina 2 / 2