Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

KTH

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van KTH

@kth

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden

    @kth de tip heb ik al gegeven en dat was om eerst wat lees werk te doen op het forum. Er zal best wel wat leven in je stookwijn komen maar dat zal niet een geweldige drank opleveren, maar dat…   Meer lezen»

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden

    @kth. O dan kan je als beginnende stoker het beste nog maar wat leeswerk verrichten hier op het forum. Zoek maar eens op neutrale alcohol.

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden

    @kth aller eerst welkom op het forum. 2,5 kg suiker op 9 liter water is wat veel 2 kg had beter geweest maar heb je ook nog gist voeding toe gevoegd?

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden

    @kth 18 -21 dagen  gemiddelde . Als het gist goed is aangeslagen is het geen probleem als het iets te warm was.
     

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Nieuwste topics

  • maboc

    Door maboc 4 uur geleden

  • Zelfbouw alquitara

    Door Bert1985 1 dag geleden

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 4 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 6 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens