-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@kth de tip heb ik al gegeven en dat was om eerst wat lees werk te doen op het forum. Er zal best wel wat leven in je stookwijn komen maar dat zal niet een geweldige drank opleveren, maar dat… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@kth. O dan kan je als beginnende stoker het beste nog maar wat leeswerk verrichten hier op het forum. Zoek maar eens op neutrale alcohol.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@kth aller eerst welkom op het forum. 2,5 kg suiker op 9 liter water is wat veel 2 kg had beter geweest maar heb je ook nog gist voeding toe gevoegd?
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Wanneer uitgegist/tempratuur gisting" – 1 jaar, 9 maanden geleden
@kth 18 -21 dagen gemiddelde . Als het gist goed is aangeslagen is het geen probleem als het iets te warm was.