Forum antwoorden aangemaakt
RE: Sambuca Skold ik eens proberen absint bij te doen eens kijken wat de smaak is,al bedankt voor tip grtj |
In forum Likeuren |
7 jaar geleden |
RE: Iemand die mij kan helpen om een Elixir d'Anvers of dergelijke te maken ? Oké al bedankt voor het recept en ook eens proberen maken grtj!. |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
Sambuca Sambuca is een likeur met rum gemaakt,ik heb gemaakt op fles!600ml rum+200grsuiker+1tlanijs+1tlkoreanderzaad+1tlvenkelzaad en 4weken rusten,en is heerlijk grtj |
In forum Likeuren |
7 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Vandaag een rum aan het drinken dat ik nog met Smartstill gedistilleerd heb en daar wat suiker en anijs bij en nu is dat een super drankje,dat ben ik nu aan het nuttigen,wel al 1 jaartje oud ? |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Iemand die mij kan helpen om een Elixir d'Anvers of dergelijke te maken ? Computerfelix een vraagje de kruiden die je er in doe hoeveel is het allemaal in gram dan zeker,en de spinazie is dat vers?Heb ook wel interesse om eens te maken grtj |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Rozijnen stookwijn maken met POT Distillers Yeast Ik giet er altijd warm water over en laat ze een nacht staan en doe er nog suiker bij voor de percentage van de alcohol wat hoger te brengen,en dat lukt! |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Rozijnen stookwijn maken met POT Distillers Yeast Je kan ook gewoon bakkersgist nemen maar dan ga je iets van een 8% alcohol hebben om te stoken en met de Turbogist die ik gebruik zal het rond de 14% draaien! |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Rozijnen stookwijn maken met POT Distillers Yeast Hallo Stokerke,voor de rozijnen heb je dan ook niet te veel betaald het is schappelijk he!De gist die ik gebruikt heb is gewoon alcotec 48 en is ook goed, bij mij liggen ze boven de rozijnen,en met S... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Rozijnen stookwijn maken met POT Distillers Yeast Stokerke ik heb vandaag eens naar de rozijnen gekeken want bij mij pruttelt hij ook niet,en de rozijnen liggen van boven daarmee kan het niet pruttelen,maar daar onder is het wel aan de gang,dus geen ... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: mirabellen Nog niet gezien,wel de blauwe!. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Rozijnen stookwijn maken met POT Distillers Yeast Stokertje het kan aan het deksel liggen ook dat het niet goed afsluit,het kan geen kwaad heb ik ook met ketels het vergist wel!Ik heb over een 3tal weken druivepulp gestookt met anijs en honing en res... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Rozijnen stookwijn maken met POT Distillers Yeast Stokertje ik heb er nu ook staan rozijnen maar met suiker er op en brubbelen doe het niet veel maar als je het deksel er eens af doe dan zie je het wel schuimen en dan is het oké,laat een paar weken s... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: mirabellen Ik denk dat het krieken zijn,bij ons in België dan en is het zo dan lukt het wel om te vergisten met een fruitigist,maar denk wel dat er suiker bij moet want die zijn zuur van smaak!. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Druivenpulp stoken? Hallo Skoldt de Tjipouro heeft veel gelijkenis van grappa juist dat er in Tjipouro geen anijs zit,de kruiden die er in zitten geven ze niet prijs maar denk dat het iets met druive blaren te maken heef... |
In forum Recepten |
8 jaar geleden |
RE: Druivenpulp stoken? Ik zou naar de Griekse Tjipouro willen stoken maar er is weinig over te vinden wat voor kruiden ze er bij doen! Het is gelijk jullie zeggen,gewoon stoken en hout schilfers en een maand of 3laten rijpe... |
In forum Recepten |
8 jaar geleden |