Forum antwoorden aangemaakt
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Komt Lummelientje me vanmorgen wakker maken dat de eend in de oven stinkt. Stond op 75 graden te slow coocken (kleine 2 kilo eendenpoten) gedurende de nacht. En was niet gaar is en hier te lang en hie... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag nou ben benieuwd, de buurvrouw deed vorige week al toespelingen.... Waarom vreet je nog Unox dan? |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: En volgens mij is je laatste zin niet waar. Ook al zou je de voorloop 3 keer meestoken is deze deze 4e keer wel weg. Gun de engeltjes alles maar het liefst de voorloop. Of laat de ketel een half uur o... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: Het was koud, ben nat geregend dus nu Westmalle. Het ruik naar bananen heel in de verte. Proef je alleen als je het een tijdje niet hebt gedronken. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: naar mijn idee ziet het er niet slecht uit. Het lijkt een schone vergisting. Maar wie ben ik, degene die altijd aan het kortste eind trekt. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Jij kocht gelijk heel veel. Klopt weet ik nog. Meestal gaat het per gram of 2. Maar deze potjes (die ergens anders voor bedoeld waren, doe een gok! Doe maar niet. ) heb ik ermee moeten vullen want het... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag www.essiacthee.nl dat is de site van Lummelientje. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Graag gedaan. Geen hand vol maar een land vol. Er zijn zoveel onnozele kerels en daarmee smachtende wijven. Plaats een advertentie. Totale lul kan geen kippensoep kopen. Vreet van ellende Unox. Zoekt,... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Zou ik ook doen als ik alleen was, maar met Lummelientje erbij kan ik toch niet de hele dag met mijn hand in mijn broek op de bank zitten. Dus zoek maar een alternatief voor de verveling. Maar dat be... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: Ok zie ik je foto, zo hoort het er toch uit te zien Erik? even aanvulling onderstaande reactie van net, ik kan hier nog effe typen, gemalen is dus geschroot. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: Zou niet weten wat je fout hebt gedaan? Ik heb hier gemalen graan liggen (bio brouwmaat), eigenlijk om bier mee te brouwen maar heb nog geen tijd gehad. En het moet ook een keer op dus ga er wodka va... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik ga zo weer preppen in de grainfather. Eendepootjes confijten. Maar ik let na de prijsverschillen met lamsgehakt zie eerdere post in dit topic nu eens op prijzen, tussen de 4,95 en 28,00 per kilo vo... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag De rijken hebben goud. Laat de pleuris maar uitbreken denken ze. Over goud gesproken. Effe de grafiek bekeken. De prijs wordt heel volatiel. Zou zo maar in een maand richtig de 60.000 de kilo kunnen g... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik weet het niet Chris, maar als de paniek uitbreekt zijn de winkels zo leeg. Bijna 2 kilo eendenboutjes zijn binnen. Ga ik konfijten. En een mooie soepkip voor de kippensoep. denk een liter of 6, Kan... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Lummelientje gaat zo op de markt bij Oma kip, eendenpootjes kopen die ik ga konfijten in ( ganzenvet) of gewoon roomboter. Laat ik lekker 90 minuten nagaren in de Grainfather. Heb ik toch weer een wee... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |