Forum antwoorden aangemaakt
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 (Zonder pakking in de kolom kun je er hetzelfde mee als met een potstill.) Groet, Rik. En dat is nog waar ook. |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Wodka moet toch een zo neutraal mogelijke smaak hebben? Dan is de t500 de beste keus, ook voor likeuren trouwens. Beter is nog de Grainfather maar dan heb je een andere prijsklasse. Ik ga binnenkort w... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Uitslagen methanol test! Wat zou het methanol gehalte zijn in commerciële drank? Jammer dat ik niet wat heb ingestuurd. In ieder geval is nu bewezen dat je met suiker vanuit de t500 geen methanol mee krijg. Is al 100 keer op... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Waar is de crew als je ze nodig hebt. Volgens mij is de crew bezig,. Zij gefrustreerd want niks gaat soepel in de IT, dat weet ik. En wij worden steeds meer dronken en ze zien daar de humor op dit mo... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Toch moet ik zeggen dat ik het best wel gezellig vond. Wellicht als enige maar misschien ook niet. proost! |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Het meest efficiënt is de t500, je haalt eruit wat erin zit. Wil je prutsen doe het middeleeuws met een alambiek. Geschikt voor vrijgezellen die niets anders te doen hebben. lekker tutten met je ketel... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik bewaar de plastic bakjes van de chinees altijd om te vullen met dit soort spul. Dat hoor ik graag, weten we ook dat we geen cent teveel betalen. Een echt zZeeuws meisje. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Macaroni, daar was ik vroeger gek op. Trap daar de brommert niet meer voor aan. Maar kinderen zijn er gek op. Weet ik ook nog, macaroni was feest. bruine bonensoep vond ik vroeger smerig, nu echt ... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Wij zometeen weer interen op de prep met weer verse witlof. Nog 4 eendepootjes. Heb er vannacht weer 1 weggeprept. Lekker hoor, eend, witlof en aardappelpuree. Laatste veel boter, peper/zout, nootmusk... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: geur van stookwijn Kijk en dat moet je juist nooit doen. Daardoor zijn we verwijfd geraakt. Waar is de tijd gebleven dat we ze aan de haren de grot in sleurde en gewoon namen. Voor allebei profijtelijk. Jij een leuke n... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: geur van stookwijn Knoet, Gaat dat over de sokken die niet stinken en toch opruimd worden zonder daarom te vragen en ik dat dominantie noem? Als we het over het zelfde hebben leg zo ik graag uit waarom ik dat dominant... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Wat eten we vandaag. Nou prep. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag De eerste helft is al weer weggeprept. Rauwe witlof. Aardappelpuree. gaat goed dat preppen. |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: geur van stookwijn Dominantie? |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Maar als je gelijk hebt, hou je van de domme, anders vinden ze het niet leuk meer. Tsss, of iets leuk is of niet ligt niet de handen van een vrouw. kijk daar ga je al! We hebben ze stemrecht gegeven,... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |