-
ManonH82 antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 1 week geleden
@robbert beste Robbert, bedoel je dan het fruit 1 min koken?Schillen doe ik niet meer want vooral bij pruimen krijg je dan heel troebele drank die je veelvuldig moet filteren om hem helder te krijgen. Ik keep die tegenwoordig in,… Meer lezen»
-
ManonH82 antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 1 week geleden
@psycat sorry heeft even geduurd, waren enkele drukke weken… een voorbeeld: 350ml wodka, 425g pruimen (lijken abrikoos qua smaak ook na drogen in oven), 87,5g bruine kandijsuiker. ik doe meestal zoveel fruit in de drank zodat het fruit net eronder… Meer lezen»
-
ManonH82 antwoordde op het onderwerp "Gelei vorming" – 3 maanden, 3 weken geleden
@psycat dat laatste inderdaad. Stolen wordt de volgende fase 😊
-
ManonH82 posted a new topic "Gelei vorming" – 3 maanden, 3 weken geleden
Hallo allemaal, ik heb fruitlikeur gemaakt maar deze wordt nu gelei-achting qua substantie. Hoe kan dit? Ik vind er niks over op internet. Zelf denk ik dat het misschien met de hoeveelheid toegevoegde suiker te maken heeft? Misschien teveel tov… Meer lezen»